Ayhan Şen’den engelsiz ziyaret

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen, ilçede yaşayan engellilerin KPSS’ye hazırlanmaları için kurs açılmasına öncülük etti.

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen, ilçede ikamet eden engellilerin Kamu Personeli Seçme Sınavı’na hazırlık kursuna gidebilmeleri için Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’yı ziyaret etti. Şen, ziyaretinde engelliler için sınava hazırlık olanağı sağlanmadığını söyleyerek engellilerin kendisine ilettiği istekleri Kaymakam Kara’ya bildirdi. Yapılan görüşmeler sonucunda, Darıca’da ikamet eden engelliler için Darıca Halk Eğitim Merkezi’nde sınava hazırlık kursu açılması kararlaştırıldı.

KURS SÜRESİ BOYUNCA ÜCRETSİZ ULAŞIM

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen ziyarete ilişkin verdiği bilgide, “Bölgemizde ikamet eden Mertcan kardeşim ile birlikte engelsiz yaşam felsefesini esas alarak kıymetli kaymakamımız Yüksel Kara beyefendiyi ziyaret ettik. Yapmış olduğumuz istişareler sonucunda engelli kardeşlerimize KPSS sınavında hazırlık amacıyla kurs açılması yönünde fikir birliğine vardık. Bu anlamda açılacak olan kursa katılmak isteyen engelli kardeşlerimizin halk eğitim merkezine müracaat etmeleri gerekmektedir. Kayıt yapıldıktan sonra kayıt yaptıran aileleri tek tek arayarak halk eğitim merkezi müdürlüğünden bilgi verilecek. İlaveten kurs süresi boyunca bir servis aracı engelli arkadaşları kursa götürüp getirmesi için tahsis edilecek” dedi.