Darıca’nın her noktasına geleceğe yatırım

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle sürdürülen üstyapı yenileme çalışmalarının ilçeye yeni bir soluk kazandıracağını söyledi. “Darıca’mızı daha konforlu ve güvenli hale getiriyoruz” dedi.

Darıca Belediyesi, ilçenin dört bir yanında başlattığı altyapı ve üstyapı yenileme projeleriyle modern, güvenli ve yaşanabilir bir kent oluşturma yolunda kararlılıkla ilerliyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Özbay Sokak’ta yürütülen üstyapı çalışmalarını değerlendirerek, “Darıca’mızın her noktasında geleceğe yatırım yapmaya devam ediyoruz” dedi. Başkan Bıyık, özellikle İSU tarafından gerçekleştirilen büyük altyapı yatırımlarının, kısa vadede üstyapıda bazı sorunlara yol açtığını ancak uzun vadede ilçenin geleceğini güvence altına alacak adımlar olduğunu vurguladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “İlçemizin her mahallesinde altyapı yenileme çalışmaları sürerken, biz de Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde üstyapı düzenlemelerine hız verdik. Özbay Sokak’taki yenileme çalışmaları da bu sürecin bir parçası. Bölgeyi daha konforlu, modern ve güvenli hale getiriyoruz” diye konuştu.

“GELECEK NESİLLERİN DARICA’SINI ŞEKİLLENDİRECEK ÇALIŞMALAR”

Darıca’nın son yıllarda hızlı bir dönüşüm süreci yaşadığını belirten Bıyık, vatandaşların bu süreçteki anlayış ve sabrına da teşekkür etti. Bıyık, “Altyapı çalışmaları doğrudan hayatın merkezine dokunan, kimi zaman günlük yaşamı etkileyen süreçlerdir. Ancak bu çalışmalar tamamlandığında Darıca’mız çok daha yaşanabilir bir kent haline gelecek. Bu süreçte sabır ve destek gösteren tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Bıyık, yürütülen projelerin yalnızca bugünün değil, gelecek nesillerin Darıca’sını şekillendireceğini belirterek, “Amacımız, çocuklarımıza daha güzel, daha sağlıklı ve güvenli bir şehir bırakmak. Bunun için her mahallemizde durmadan çalışıyoruz” dedi.

HABER: KÜBRA AKAR