MHP Dilovası sahada
MHP Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan ve ilçe yöneticileri, Demirciler Mahallesi’nde saha çalışması yaptı. Mahalle Başkanı Erol Kaya’nın da katıldığı ziyaretlerde vatandaşların talep ve sorunları yerinde dinlenirken, birlik ve beraberlik vurgusu öne çıktı.
MHP Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan, ilçe yöneticileriyle birlikte Demirciler Mahallesi’nde saha çalışması gerçekleştirdi. Demirciler Mahalle Başkanı Erol Kaya’nın da eşlik ettiği ziyaretlerde, mahalle sakinleriyle birebir temas kurularak talep ve beklentiler yerinde dinlendi. Saha programı kapsamında vatandaşlarla yapılan görüşmelerde, ilçenin ve mahallenin öncelikli sorunları ele alındı.
BİRLİK VE BERABERLİK RUHU GÜÇLENDİ
Karşılıklı istişarelerin ön planda olduğu buluşmalarda, çözüm odaklı yaklaşımın önemine dikkat çekildi. MHP teşkilatının her zaman sahada ve vatandaşın yanında olduğu vurgulanırken, birlik ve beraberlik ruhunun güçlendirilmesine özel önem verildi. İlçe Başkanı Yusuf Turhan, mahalle ziyaretlerinin sadece sorun tespiti değil, aynı zamanda gönül bağlarını pekiştiren önemli buluşmalar olduğuna işaret ederek, Dilovası’nın her noktasında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade etti. Yapılan ziyaretlerin ardından, mahalledeki çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunularak saha programı tamamlandı.
HABER: KÜBRA AKAR