“Yetkililer artık sesimizi duysun”

Gebze Adem Yavuz Mahallesinde oturan vatandaşlar sosyal medya üzerinde internet sıkıntıları nedeniyle Türk Telekom’u topa tuttular. Vatandaşlar çocuklarının uzaktan eğitim adına internete bağlanma konusunda sıkıntı çektiklerini ve artık bu duruma isyan ettiklerini kaydettiler.

Gebze Adem Yavuz Mahallesinde yaşayan vatandaşlar Türk Telekom’a sert eleştiriler yapıyorlar. Twitter üzerinden eleştiri oklarını arttıran vatandaşlar, “Pandemi nedeniyle çocuklar uzaktan eğitim görüyorlar, ama bizim çocuklarımız sayenizde göremiyor, ve mağdur kalıyorlar, çünkü hizmet yok alt yapı yok” diyerek konuya tepki gösteriyorlar. İnternet konusunda çile çektiklerini kaydeden vatandaşlar, “Başvuru üstüne başvuru yapıyoruz ama geri dönüş yok” diyerek seslerini duyurmaya çalışıyorlar.

“2021 YILINDA İNTERNET İSTİYORUZ”

Konuyla alakalı sosyal medyada twit üstüne twit atan vatandaşlar çocuklarının derslerden geri kaldıklarını kaydederken “Yetkililer artık sesimizi duysun mahallemize alt yapı hizmeti sağlasınlar, 2021 yılında internet istiyoruz çocuklarımızın eğitim hakkı söz konusu, derslerinden geri kalıyorlar, bu hiç hoş bir durum değil uzun zamandır aynı sıkıntıyı çekiyoruz, yeter” yorumunu yapıyorlar.