3 puan ilaç gibi gelir!

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de tüm dikkatler kritik Tokatspor maçına çevrildi. Rakibine karşı bu zamana dek galibiyeti ve golü bulunmayan ekibimiz, şeytanın bacağını kırarak değerli bir 3 puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor.

Halide Edip Adıvarspor maçını geride bırakan Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de gözler Tokatspor maçına çevrildi. Zorlu maçın hazırlıklarına hemen başlayan temsilcimizde moraller bozuk olsa da alınacak olası bir 3 puan adeta ilaç gibi gelecek. 1 puan önünde yer alan rakibi karşısında kazanarak kötü gidişe dur demek isteyen sarı yeşilliler, bu karşılaşmayı çıkış maçı olarak görüyor. Temsilcimiz kritik maçı kazanması halinde 6 haftalık galibiyet özlemine son verecek.

TOKAT’A GALİBİYET VE GOLÜMÜZ YOK

Darıca Gençlerbirliği A.Ş ile Tokatspor tarihlerinde 5’nci kez karşı karşıya gelecekler.  İki takım arasında oynanan 4 karşılaşmanın 3’ünü Tokat ekibi kazanırken, 1 mücadele beraberlikle sonuçlandı. Temsilcimiz rakibine karşı galibiyet ve gol atma başarısı gösteremezken, kalesinde ise 9 gol gördü. İki takım iki sezon önce 2.Lig’de mücadele etmiş, Darıca’daki mücadele golsüz eşitlikle tamamlanmış, Tokat’taki karşılaşmayı ise ev sahibi ekip 4-0 kazanmıştı.  Sezon sonunda iki takım da küme düşerek kötü bir sezonu geride bırakmışlardı