Birol Elsütü mazbatasını aldı

SİYASET 16.10.2025 - 16:01, Güncelleme: 16.10.2025 - 16:21
 

Birol Elsütü mazbatasını aldı

Birol Elsütü mazbatasını aldı
İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda 12 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen 7. Olağan Kongre’de Birol Elüstü, delegelerin oylarıyla yeniden ilçe başkanlığına seçilerek güven tazeledi. Elüstü, dün mazbatasını alarak resmen görevine başladı. Sosyal medya ve açıklamalarında, bu sürece katkı sunan tüm parti üyelerine ve destekçilere teşekkür eden Elüstü, mazbatanın sadece kendilerinin değil, Gebze’de İYİ Parti’ye gönül veren herkesin mazbatası olduğunu ifade etti. Elüstü, “Artık görev bizde. Gebze’nin her mahallesinde, her evinde; samimiyetle, kararlılıkla ve birleştirici bir anlayışla çalışacağız. Amacımız, iyiliği, umudu ve adaleti büyütmek. Birlikte başaracağız” dedi. Yeni dönemde parti çalışmalarının daha aktif, şeffaf ve vatandaş odaklı bir şekilde yürütüleceğini belirten Elüstü, Gebze’deki tüm halkla iletişim halinde olacaklarını ve sorunların çözümü için sahada olmayı sürdüreceklerini söyledi. Parti üyeleri, mazbata töreninin ardından birlik ve beraberlik mesajlarıyla yeni görev dönemine başladı. HABER: KÜBRA AKAR
Birol Elsütü mazbatasını aldı

İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda 12 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen 7. Olağan Kongre’de Birol Elüstü, delegelerin oylarıyla yeniden ilçe başkanlığına seçilerek güven tazeledi. Elüstü, dün mazbatasını alarak resmen görevine başladı. Sosyal medya ve açıklamalarında, bu sürece katkı sunan tüm parti üyelerine ve destekçilere teşekkür eden Elüstü, mazbatanın sadece kendilerinin değil, Gebze’de İYİ Parti’ye gönül veren herkesin mazbatası olduğunu ifade etti. Elüstü, “Artık görev bizde. Gebze’nin her mahallesinde, her evinde; samimiyetle, kararlılıkla ve birleştirici bir anlayışla çalışacağız. Amacımız, iyiliği, umudu ve adaleti büyütmek. Birlikte başaracağız” dedi. Yeni dönemde parti çalışmalarının daha aktif, şeffaf ve vatandaş odaklı bir şekilde yürütüleceğini belirten Elüstü, Gebze’deki tüm halkla iletişim halinde olacaklarını ve sorunların çözümü için sahada olmayı sürdüreceklerini söyledi. Parti üyeleri, mazbata töreninin ardından birlik ve beraberlik mesajlarıyla yeni görev dönemine başladı.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.