Kocaeli’de yangın tüplerindeki fahiş fiyatlara geçit yok!

KOCAELİ 28.01.2025 - 10:30, Güncelleme: 28.01.2025 - 10:46
 

Kocaeli’de yangın tüplerindeki fahiş fiyatlara geçit yok!

KARTALKAYA’DAKİ YANGIN FACİASI SONRASI ZAMLANMIŞTI;
Büyükşehir zabıtası, kent genelinde yangın malzemelerinin satışına yönelik denetimler yapıyor. Denetimlerde fahiş fiyatın önüne geçiliyor. Kocaeli Büyükşehir Zabıtası, Bolu’daki otel yangınının ardından yangın söndürme malzemelerinde görüldüğü iddia edilen fiyat artışları üzerine denetim başlattı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bolu Kartalkaya’da yaşanan yangın faciasının ardından yangın tüpleri ve diğer yangın söndürme malzemelerinde görüldüğü iddia edilen fiyat artışları üzerine harekete geçti. Bu bağlamda Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Kocaeli genelinde bu ürünleri satan işletmelere yönelik sıkı denetimler gerçekleştiriyor. FAHİŞ FİYAT DENETİMİ Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri ile birlikte denetimde bulunan ekipler; yangın battaniyesi, yangın söndürücü sprey ve duman dedektörü gibi ürünlerin fiyatlarını Kartalkaya’daki yangın öncesi ve sonrası karşılaştırarak, fahiş fiyat artışı olup olmadığını kontrol ediyor. Yangın malzemeleri ile ilgili denetimleri yakından takip eden ekipler, tüketici mağduriyetini önlemek için gerekli adımların atıldığını ifade etti.
KARTALKAYA’DAKİ YANGIN FACİASI SONRASI ZAMLANMIŞTI;

Büyükşehir zabıtası, kent genelinde yangın malzemelerinin satışına yönelik denetimler yapıyor. Denetimlerde fahiş fiyatın önüne geçiliyor. Kocaeli Büyükşehir Zabıtası, Bolu’daki otel yangınının ardından yangın söndürme malzemelerinde görüldüğü iddia edilen fiyat artışları üzerine denetim başlattı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bolu Kartalkaya’da yaşanan yangın faciasının ardından yangın tüpleri ve diğer yangın söndürme malzemelerinde görüldüğü iddia edilen fiyat artışları üzerine harekete geçti. Bu bağlamda Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Kocaeli genelinde bu ürünleri satan işletmelere yönelik sıkı denetimler gerçekleştiriyor.

FAHİŞ FİYAT DENETİMİ

Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri ile birlikte denetimde bulunan ekipler; yangın battaniyesi, yangın söndürücü sprey ve duman dedektörü gibi ürünlerin fiyatlarını Kartalkaya’daki yangın öncesi ve sonrası karşılaştırarak, fahiş fiyat artışı olup olmadığını kontrol ediyor. Yangın malzemeleri ile ilgili denetimleri yakından takip eden ekipler, tüketici mağduriyetini önlemek için gerekli adımların atıldığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.