Darıca’ya 8 derslikli yeni anaokulu kazandırılıyor

Darıca 10.04.2025 - 10:13, Güncelleme: 10.04.2025 - 10:13
 

Darıca’ya 8 derslikli yeni anaokulu kazandırılıyor

KAYMAKAM KARA MİNİKLERİN EĞİTİMİNİ DÜŞÜNÜYOR
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’nın girişimleri, Ayhan Şahenk Eğitim ve Kültür Vakfı desteği ile Faik Şahenk İlkokulu bahçesine 8 derslikli modern bir anaokulu inşa edilecek. Darıca’da eğitim yatırımlarına bir yenisi daha ekleniyor. Hayırsever destekli projeyle Faik Şahenk İlkokulu bahçesine 8 derslikli modern bir anaokulu inşa edilecek. Proje kapsamında Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve Ayhan Şahenk Eğitim ve Kültür Vakfı yetkilisi Zafer Nuri Eraslan, okul bahçesinde incelemelerde bulunarak yapılacak çalışmalara dair değerlendirmelerde bulundu. Yapılan yerinde incelemelerin ardından taraflar arasında anaokulu projesinin en kısa sürede tamamlanarak yeni eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi yönünde mutabakata varıldı. Kaymakam Kara, devlet ve hayırsever iş birliğiyle yapılacak bu eğitim yatırımının Darıca’nın okul öncesi eğitim altyapısına büyük katkı sağlayacağını vurguladı. EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK Açıklamasında projeye destek veren Şahenk ailesine teşekkür eden Kaymakam Yüksel Kara, “İlçemiz Faik Şahenk İlkokulu bahçesine 8 derslikli bir anaokulu kazandırılması için hayırsever vakıf temsilcimizle birlikte incelemelerde bulunduk. İnşaatın hızla tamamlanması ve çocuklarımızın en kısa sürede bu yeni binada eğitim görmeye başlaması için görüş birliğine vardık. Devlet-hayırsever iş birliği sayesinde Darıcamız müstakil bir anaokuluna daha kavuşacak. Bu değerli katkılarından dolayı Ayhan Şahenk Eğitim ve Kültür Vakfı yetkilisi Zafer Nuri Eraslan’a ve Şahenk Ailesi’ne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. TEMEL EĞİTİME ANLAMLI YATIRIM Kaymakam Kara ayrıca, yeni anaokulunun sadece fiziki bir yapıdan ibaret olmadığını, aynı zamanda gelecek nesillerin temel eğitimine yapılan anlamlı bir yatırım olduğunu söyledi. “Bu tür projelerle çocuklarımızın eğitim hayatına daha sağlam temellerle başlamasını sağlıyoruz. Eğitimde fırsat eşitliği ve erken çocukluk eğitimi, ülkemizin geleceği için büyük önem taşıyor” diyerek, projenin önemine dikkat çekti. Ayhan Şahenk Eğitim ve Kültür Vakfı yetkilisi Zafer Nuri Eraslan da yaptığı açıklamada, vakıf olarak eğitime katkı sunmayı bir sosyal sorumluluk görevi olarak gördüklerini belirterek, “Çocuklarımızın iyi şartlarda eğitim alabilmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu projeye katkı sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi. HABER: KÜBRA AKAR
KAYMAKAM KARA MİNİKLERİN EĞİTİMİNİ DÜŞÜNÜYOR

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’nın girişimleri, Ayhan Şahenk Eğitim ve Kültür Vakfı desteği ile Faik Şahenk İlkokulu bahçesine 8 derslikli modern bir anaokulu inşa edilecek.

Darıca’da eğitim yatırımlarına bir yenisi daha ekleniyor. Hayırsever destekli projeyle Faik Şahenk İlkokulu bahçesine 8 derslikli modern bir anaokulu inşa edilecek. Proje kapsamında Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve Ayhan Şahenk Eğitim ve Kültür Vakfı yetkilisi Zafer Nuri Eraslan, okul bahçesinde incelemelerde bulunarak yapılacak çalışmalara dair değerlendirmelerde bulundu. Yapılan yerinde incelemelerin ardından taraflar arasında anaokulu projesinin en kısa sürede tamamlanarak yeni eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi yönünde mutabakata varıldı. Kaymakam Kara, devlet ve hayırsever iş birliğiyle yapılacak bu eğitim yatırımının Darıca’nın okul öncesi eğitim altyapısına büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Açıklamasında projeye destek veren Şahenk ailesine teşekkür eden Kaymakam Yüksel Kara, “İlçemiz Faik Şahenk İlkokulu bahçesine 8 derslikli bir anaokulu kazandırılması için hayırsever vakıf temsilcimizle birlikte incelemelerde bulunduk. İnşaatın hızla tamamlanması ve çocuklarımızın en kısa sürede bu yeni binada eğitim görmeye başlaması için görüş birliğine vardık. Devlet-hayırsever iş birliği sayesinde Darıcamız müstakil bir anaokuluna daha kavuşacak. Bu değerli katkılarından dolayı Ayhan Şahenk Eğitim ve Kültür Vakfı yetkilisi Zafer Nuri Eraslan’a ve Şahenk Ailesi’ne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

TEMEL EĞİTİME ANLAMLI YATIRIM

Kaymakam Kara ayrıca, yeni anaokulunun sadece fiziki bir yapıdan ibaret olmadığını, aynı zamanda gelecek nesillerin temel eğitimine yapılan anlamlı bir yatırım olduğunu söyledi. “Bu tür projelerle çocuklarımızın eğitim hayatına daha sağlam temellerle başlamasını sağlıyoruz. Eğitimde fırsat eşitliği ve erken çocukluk eğitimi, ülkemizin geleceği için büyük önem taşıyor” diyerek, projenin önemine dikkat çekti. Ayhan Şahenk Eğitim ve Kültür Vakfı yetkilisi Zafer Nuri Eraslan da yaptığı açıklamada, vakıf olarak eğitime katkı sunmayı bir sosyal sorumluluk görevi olarak gördüklerini belirterek, “Çocuklarımızın iyi şartlarda eğitim alabilmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu projeye katkı sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.