Erbakan, yarın Dilovası’na geliyor

SİYASET 16.01.2025 - 16:30, Güncelleme: 16.01.2025 - 16:32
 

Erbakan, yarın Dilovası’na geliyor

Erbakan, yarın Dilovası’na geliyor
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 18 Ocak 2025 Cuma günü Dilovası’na geliyor. Saat 15.30’da Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde partilileri ve vatandaşları ile buluşacak olan Erbakan’ın ziyareti öncesi Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Teşkilatı tüm ilçeyi pankartlarla donattı. HABER: KÜBRA AKAR
Erbakan, yarın Dilovası’na geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 18 Ocak 2025 Cuma günü Dilovası’na geliyor. Saat 15.30’da Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde partilileri ve vatandaşları ile buluşacak olan Erbakan’ın ziyareti öncesi Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Teşkilatı tüm ilçeyi pankartlarla donattı.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.