MEMLEKET PARTİSİ KOCAELİ’DE YÖNETİM TAMAM SIRA İLÇELERDE!
MEMLEKET PARTİSİ KOCAELİ’DE YÖNETİM TAMAM SIRA İLÇELERDE!
CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce’nin kuruculuğunu yaptığı ve Kocaeli İl Başkanlığı’na CHP Kocaeli eski İl Yöneticisi Nejat Bayhan’ın getirildiği Memleket Hareketi’nin Kocaeli İl Yönetimi belli oldu.
CHP Yalova eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce geçtiğimiz aylarda muhalefetin yetersiz olduğuna dikkat çekmiş ve Memleket Hareketi’ni başlatacağını duyurmuştu. Memleket Hareketi’nin ‘Memleket Partisi’ olmasıyla birlikte de Kocaeli’de 39 CHP’li partiden istifa ederek İnce’nin saflarında yer aldı. Memleket Partisi’nde de geçtiğimiz haftalarda il başkanı belirlenmiş ve bu isim CHP Kocaeli eski il yöneticisi Nejat Bayhan olmuştu. Bayhan’ın merakla beklenen il yönetimi de belli oldu. Listesini onaylatmak için Ankara’ya giden Nejat Bayhan’ın 25 kişilik yönetim listesi onaylandı. Memleket Partisi’nin listesinde bulunan isimlerin çoğunluk olarak CHP’den istifa eden isimlerin olması dikkat çekti.
İŞTE MEMLEKET PARTİSİ KOCAELİ İL YÖNETİMİ
Nejat Bayhan (Başkan), Murat Erinç, Hatice Güler, Ozan Haznedaroğlu, Gökhan Emre Sarı, Rifat Hakan Bekar, Günay Güney, Sonay Özdemir, Esra Salış, Gökhan Sezgin, Fatma Ergül, İsmail Aşak, Sedat Tiryaki, Şaban Sarıkan, Sıla Özkaraman, Şüheyda Polat, Berçin Kılıçoğlu, Adalet Cibil, Şuayp Yağar, Sinan Durmuş, Fahrettin Bostan, Şahin Aslantepe, Olcay Palancı, Ergün Karaman
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.