“Seçimden seçime değil, daima sahadayız”

SİYASET 21.01.2026 - 16:21, Güncelleme: 21.01.2026 - 16:21
 

“Seçimden seçime değil, daima sahadayız”

ANAHTAR PARTİ’DEN GAZETEMİZE ZİYARET
Anahtar Parti Kocaeli İl Başkanı Halil Keskinoğlu, gazetemize yaptığı ziyarette konuşarak, “Seçimden seçime değil, daima sahada, vatandaşlarımızın yanındayız” diyerek siyaset anlayışlarının samimiyetten geçtiğini vurguladı. Anahtar Parti Kocaeli İl Başkanı Halil Keskinoğlu, Darıca İlçe Başkanı Kınyas Bakar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Özden Yaman ve yönetimi gazetemizi ziyaret etti. Kocaeli’nin ve Darıca’nın tüm sorunlarına hakim olduklarını belirten İl Başkanı Keskinoğlu, Anahtar Parti’nin tüm kademeleri ile Kocaeli’de çalışkan bir ekibe sahip olduğunu belirtti. Seçimden seçime değil, daima halk ile iç içe olduklarını ve siyaset anlayışlarının samimiyetten geçtiğini ifade eden Keskinoğlu, çıkmış oldukları yolda medyanın gücüne vurgu yaptı. Keskinoğlu, “Halkın doğru bilgi alma konusunda önemli bir sorumluluk üstlenen Hürses Gazetesi ailesine yayın hayatlarında başarılar diliyor, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. BAKAR: FOTOĞRAF SİYASETİ YAPMIYORUZ Darıca İlçe Başkanı Kınyas Bakar ise, göreve geldikleri günden bu yana sahada olduklarını ve Darıcalılar’dan ciddi bir teveccüh gördüklerini belirterek, “Anahtar Parti, Darıca’da farkını gösteriyor. Genel Başkanımızın önderliğinde çıkmış olduğumuz yolda, Darıcalı vatandaşlarımızla daima el ele, kol kolayız. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımız ile birlikte, kimin ne problemi var, çözmek için oradayız. Biz, fotoğraf siyaseti yapmıyoruz, yapmayacağız. Bir vatandaşımızın sorunu varsa, bunu çözmek adına illa bir koltuk sahibi olmamıza gerek yok. Gider, gerekeni yaparız. Bunun için de tüm siyaseti partiler ile dayanışma içinde de oluruz. Anahtar Partisi demek, samimiyet ve özveri demek” dedi. Başkan Bakar, ziyaret sonunda gazete yönetimimize teşekkür etti. HABER: KÜBRA AKAR
ANAHTAR PARTİ’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Anahtar Parti Kocaeli İl Başkanı Halil Keskinoğlu, gazetemize yaptığı ziyarette konuşarak, “Seçimden seçime değil, daima sahada, vatandaşlarımızın yanındayız” diyerek siyaset anlayışlarının samimiyetten geçtiğini vurguladı.

Anahtar Parti Kocaeli İl Başkanı Halil Keskinoğlu, Darıca İlçe Başkanı Kınyas Bakar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Özden Yaman ve yönetimi gazetemizi ziyaret etti. Kocaeli’nin ve Darıca’nın tüm sorunlarına hakim olduklarını belirten İl Başkanı Keskinoğlu, Anahtar Parti’nin tüm kademeleri ile Kocaeli’de çalışkan bir ekibe sahip olduğunu belirtti. Seçimden seçime değil, daima halk ile iç içe olduklarını ve siyaset anlayışlarının samimiyetten geçtiğini ifade eden Keskinoğlu, çıkmış oldukları yolda medyanın gücüne vurgu yaptı. Keskinoğlu, “Halkın doğru bilgi alma konusunda önemli bir sorumluluk üstlenen Hürses Gazetesi ailesine yayın hayatlarında başarılar diliyor, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BAKAR: FOTOĞRAF SİYASETİ YAPMIYORUZ

Darıca İlçe Başkanı Kınyas Bakar ise, göreve geldikleri günden bu yana sahada olduklarını ve Darıcalılar’dan ciddi bir teveccüh gördüklerini belirterek, “Anahtar Parti, Darıca’da farkını gösteriyor. Genel Başkanımızın önderliğinde çıkmış olduğumuz yolda, Darıcalı vatandaşlarımızla daima el ele, kol kolayız. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımız ile birlikte, kimin ne problemi var, çözmek için oradayız. Biz, fotoğraf siyaseti yapmıyoruz, yapmayacağız. Bir vatandaşımızın sorunu varsa, bunu çözmek adına illa bir koltuk sahibi olmamıza gerek yok. Gider, gerekeni yaparız. Bunun için de tüm siyaseti partiler ile dayanışma içinde de oluruz. Anahtar Partisi demek, samimiyet ve özveri demek” dedi. Başkan Bakar, ziyaret sonunda gazete yönetimimize teşekkür etti.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.