AK Darıca’da meclis üyesi aday adayı bolluğu

SİYASET 30.11.2023 - 10:53, Güncelleme: 30.11.2023 - 10:53
 

AK Darıca’da meclis üyesi aday adayı bolluğu

BİR GÜNDE 7 KİŞİ BAŞVURDU
31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler için, bir günde 7 isim AK Parti Darıca İlçe Başkanlığına meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler için meclis üyeliği için aday adayı başvurusunda bulunan isimlere teşekkür etti. Engin Atalar, Umut Sağlam, Cengiz Koç, Köksal Akçay, İsmail Ramazanoğlu, Enver Demirci ve Hüsamettin Ergül’ün resmi başvurularını ilçe başkanlığında yaptıklarını belirten Şakar, bu isimlere gösterdikleri özveri ve heyecanlarından dolayı teşekkür etti. “PARTİMİZİN GÜÇLÜ KADROSU” Şakar, yaptığı açıklamada, “Gönül birliğiyle yola çıkan ve Darıca’ya hizmet etmek için aday adaylığı başvurusu yapan dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu süreçte birlik ve beraberlik içinde ilçemize daha iyi hizmetler sunmak için gayret gösteriyoruz. Yapılan başvurular, partimizin güçlü kadrosunu ve Darıca sevdasını bir kez daha göstermiştir. Durmak yok, yola devam” şeklinde konuştu.
BİR GÜNDE 7 KİŞİ BAŞVURDU

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler için, bir günde 7 isim AK Parti Darıca İlçe Başkanlığına meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler için meclis üyeliği için aday adayı başvurusunda bulunan isimlere teşekkür etti. Engin Atalar, Umut Sağlam, Cengiz Koç, Köksal Akçay, İsmail Ramazanoğlu, Enver Demirci ve Hüsamettin Ergül’ün resmi başvurularını ilçe başkanlığında yaptıklarını belirten Şakar, bu isimlere gösterdikleri özveri ve heyecanlarından dolayı teşekkür etti.

“PARTİMİZİN GÜÇLÜ KADROSU”

Şakar, yaptığı açıklamada, “Gönül birliğiyle yola çıkan ve Darıca’ya hizmet etmek için aday adaylığı başvurusu yapan dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu süreçte birlik ve beraberlik içinde ilçemize daha iyi hizmetler sunmak için gayret gösteriyoruz. Yapılan başvurular, partimizin güçlü kadrosunu ve Darıca sevdasını bir kez daha göstermiştir. Durmak yok, yola devam” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.