Darıca’da binlerce kişi aynı anda kitap okudu

Darıca 20.06.2025 - 11:32, Güncelleme: 20.06.2025 - 14:49
 

Darıca’da binlerce kişi aynı anda kitap okudu

“DARICA KOCAMAN OKUYOR” FİNALİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Darıca’da kitap sevgisini artırmak ve okuma kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla başlatılan “Darıca Kocaman Okuyor” projesi final programıyla taçlandı. İlçenin dört bir yanından öğrenciler, veliler ve öğretmenler aynı anda kitap okuma etkinliğinde bir araya geldi. Etkinliğe Kocaeli Valisi İlhami Aktaş eşi Songül Aktaş Hanımefendi, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, ‘Darıca Kocaman Okuyor’ projesi ortakları Kocaman Grup yetkilileri, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı. Program kapsamında binlerce katılımcı, Darıca genelinde eş zamanlı kitap okuyarak farkındalık oluşturdu. KAYMAKAM KARA: “KİTAPLA BÜYÜYEN BİR NESİL İSTİYORUZ” Etkinlikte konuşan Kaymakam Yüksel Kara, projenin yalnızca bir okuma faaliyeti değil, aynı zamanda uzun vadeli bir kültürel yatırım olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Darıca’da okuma kültürünü güçlendirmek, kitapla büyüyen nesiller yetiştirmek için bu projeyi hayata geçirdik. Bugün bu alanda binlerce öğrenci ve velimizle birlikte kitap okumanın verdiği ortak heyecanı yaşadık. Projeye destek veren herkese içtenlikle teşekkür ediyorum.” Kaymakam Kara, projeye katkı sağlayan Kaymakamlık Proje Bürosu’na, Darıca Belediyesi’ne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Kocaman Grup’a ve özveriyle projeye sahip çıkan tüm eğitim camiasına teşekkür etti. HABER: KÜBRA AKAR
“DARICA KOCAMAN OKUYOR” FİNALİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Darıca’da kitap sevgisini artırmak ve okuma kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla başlatılan “Darıca Kocaman Okuyor” projesi final programıyla taçlandı. İlçenin dört bir yanından öğrenciler, veliler ve öğretmenler aynı anda kitap okuma etkinliğinde bir araya geldi. Etkinliğe Kocaeli Valisi İlhami Aktaş eşi Songül Aktaş Hanımefendi, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, ‘Darıca Kocaman Okuyor’ projesi ortakları Kocaman Grup yetkilileri, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı. Program kapsamında binlerce katılımcı, Darıca genelinde eş zamanlı kitap okuyarak farkındalık oluşturdu.

KAYMAKAM KARA: “KİTAPLA BÜYÜYEN BİR NESİL İSTİYORUZ”

Etkinlikte konuşan Kaymakam Yüksel Kara, projenin yalnızca bir okuma faaliyeti değil, aynı zamanda uzun vadeli bir kültürel yatırım olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Darıca’da okuma kültürünü güçlendirmek, kitapla büyüyen nesiller yetiştirmek için bu projeyi hayata geçirdik. Bugün bu alanda binlerce öğrenci ve velimizle birlikte kitap okumanın verdiği ortak heyecanı yaşadık. Projeye destek veren herkese içtenlikle teşekkür ediyorum.” Kaymakam Kara, projeye katkı sağlayan Kaymakamlık Proje Bürosu’na, Darıca Belediyesi’ne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Kocaman Grup’a ve özveriyle projeye sahip çıkan tüm eğitim camiasına teşekkür etti.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.