Alan ailesinin mutlu günü

SPOR 21.05.2024 - 12:38, Güncelleme: 21.05.2024 - 12:38
 

Alan ailesinin mutlu günü

BURCU&OKTAY ÇİFTİ BİRBİRİNE ÇOK YAKIŞTI
Darıca’da uzun yıllar esnaflık yapan, bölgemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Fikret Alan, büyük oğlu Oktay’ı evlendirdi. Karademir ailesinin güzel kızları Burcu ile dünya evine giren Oktay’ı ve ailesini muhteşem düğün töreninde yakınları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Darıca’nın tanınan ve sevilen simalarından Fikret Alan, oğlunu evlendirdi. Gönlünü kaptırdığı Karademir ailesinin güzel kızları Burcu ile hayatını birleştiren Alan ailesinin yakışıklı oğulları Oktay, evliler kervanına katıldı. Birbirlerine çok yakışan genç çiftlerin Vaha Park Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine, Darıca Belediye Başkan Vekili Kenan Demirbaş da katılırken, iş ve spor camiasından çok sayıda seçkin davetli de düğünde yerlerini aldılar. BABA FİKRET ALAN’DAN TEŞEKKÜR Aynı zamanda bölgemizin yetiştirdiği futbolculardan Emre Alan’ın da abisi olan Oktay Alan, unutulmaz bir düğünle dünya evine girdi. Burcu&Oktay çiftinin ilk dansları davetlileri mest ederken, eğlencenin tavan yaptığı düğüne şahitlik edenler gönüllerince eğlendiler. Baba Fikret Alan mutluluklarına ortak olan tüm dostlarına teşekkür ederek, “Ailelerimizin mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost, akrabalarımıza teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah her anne babaya bu güzel duyguları yaşatsın” dedi. HABER: ÇAĞLAR AKAR
BURCU&OKTAY ÇİFTİ BİRBİRİNE ÇOK YAKIŞTI

Darıca’da uzun yıllar esnaflık yapan, bölgemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Fikret Alan, büyük oğlu Oktay’ı evlendirdi. Karademir ailesinin güzel kızları Burcu ile dünya evine giren Oktay’ı ve ailesini muhteşem düğün töreninde yakınları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Darıca’nın tanınan ve sevilen simalarından Fikret Alan, oğlunu evlendirdi. Gönlünü kaptırdığı Karademir ailesinin güzel kızları Burcu ile hayatını birleştiren Alan ailesinin yakışıklı oğulları Oktay, evliler kervanına katıldı. Birbirlerine çok yakışan genç çiftlerin Vaha Park Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine, Darıca Belediye Başkan Vekili Kenan Demirbaş da katılırken, iş ve spor camiasından çok sayıda seçkin davetli de düğünde yerlerini aldılar.

BABA FİKRET ALAN’DAN TEŞEKKÜR

Aynı zamanda bölgemizin yetiştirdiği futbolculardan Emre Alan’ın da abisi olan Oktay Alan, unutulmaz bir düğünle dünya evine girdi. Burcu&Oktay çiftinin ilk dansları davetlileri mest ederken, eğlencenin tavan yaptığı düğüne şahitlik edenler gönüllerince eğlendiler. Baba Fikret Alan mutluluklarına ortak olan tüm dostlarına teşekkür ederek, “Ailelerimizin mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost, akrabalarımıza teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah her anne babaya bu güzel duyguları yaşatsın” dedi.

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Darıcalı
(21.05.2024 13:18 - #562)
Mutluluklar dilerim ALAN ailesine,, Vijdan Oğuz Özcan
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.