“Biz birlikte çok güçlüyüz”

SİYASET 28.04.2025 - 16:41, Güncelleme: 28.04.2025 - 16:41
 

“Biz birlikte çok güçlüyüz”

AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI RECEP KAYA: “Biz birlikte çok güçlüyüz”
AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, aylık olağan Mahalle Başkanları toplantısını yoğun katılımla gerçekleştirdi. Başkan Recep Kaya, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak Gebze’deki çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi. AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, aylık olağan Mahalle Başkanları toplantısını Balçık Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Balçık Mahalle Başkanı Atakan Ülker’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 40 mahalle başkanı, AK Parti Kocaeli il yöneticileri, ilçe kadın kolları başkanı, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri katıldı. “HERKESE ULAŞACAK, HER GÖNÜLE DOKUNACAĞIZ” Toplantıda teşkilat çalışmaları, mahallelerde yürütülen faaliyetler ve önümüzdeki dönemde yapılacak saha çalışmaları değerlendirildi. İlçe Başkanı Recep Kaya, toplantıda yaptığı konuşmada teşkilatın birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam ettiğini vurgulayarak, “Biz birlikte çok güçlüyüz. Her mahallede daha aktif, daha güçlü bir teşkilat yapısıyla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Herkese ulaşacak, her gönüle dokunacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Kaya ayrıca, mahallelerde yapılacak yeni projeler ve vatandaşların beklentilerine yönelik çalışmalar hakkında bilgiler vererek, mahalle başkanlarının yerel yönetimlerle daha koordineli çalışmasının önemine dikkat çekti. “GEBZE’Yİ DAHA DA GÜZELLEŞTİRECEĞİZ” Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de toplantıda kısa bir konuşma yaparak, mahallelerdeki sorunların çözümü için belediye olarak her zaman teşkilatla iş birliği içinde olduklarını belirtti. Başkan Büyükgöz, “Mahallelerimizdeki eksiklikleri sizlerden gelen bilgilerle hızlıca tespit edip gerekli adımları atıyoruz. Birlikte hareket ederek Gebze’yi daha da güzelleştireceğiz” dedi. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen toplantı, karşılıklı fikir alışverişleriyle sona erdi. Toplantının ardından toplu fotoğraf çekimi yapılarak birlik mesajı bir kez daha vurgulandı. HABER: KÜBRA AKAR
AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI RECEP KAYA: “Biz birlikte çok güçlüyüz”

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, aylık olağan Mahalle Başkanları toplantısını yoğun katılımla gerçekleştirdi. Başkan Recep Kaya, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak Gebze’deki çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, aylık olağan Mahalle Başkanları toplantısını Balçık Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Balçık Mahalle Başkanı Atakan Ülker’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 40 mahalle başkanı, AK Parti Kocaeli il yöneticileri, ilçe kadın kolları başkanı, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri katıldı.

“HERKESE ULAŞACAK, HER GÖNÜLE DOKUNACAĞIZ”

Toplantıda teşkilat çalışmaları, mahallelerde yürütülen faaliyetler ve önümüzdeki dönemde yapılacak saha çalışmaları değerlendirildi. İlçe Başkanı Recep Kaya, toplantıda yaptığı konuşmada teşkilatın birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam ettiğini vurgulayarak, “Biz birlikte çok güçlüyüz. Her mahallede daha aktif, daha güçlü bir teşkilat yapısıyla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Herkese ulaşacak, her gönüle dokunacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Kaya ayrıca, mahallelerde yapılacak yeni projeler ve vatandaşların beklentilerine yönelik çalışmalar hakkında bilgiler vererek, mahalle başkanlarının yerel yönetimlerle daha koordineli çalışmasının önemine dikkat çekti.

“GEBZE’Yİ DAHA DA GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de toplantıda kısa bir konuşma yaparak, mahallelerdeki sorunların çözümü için belediye olarak her zaman teşkilatla iş birliği içinde olduklarını belirtti. Başkan Büyükgöz, “Mahallelerimizdeki eksiklikleri sizlerden gelen bilgilerle hızlıca tespit edip gerekli adımları atıyoruz. Birlikte hareket ederek Gebze’yi daha da güzelleştireceğiz” dedi. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen toplantı, karşılıklı fikir alışverişleriyle sona erdi. Toplantının ardından toplu fotoğraf çekimi yapılarak birlik mesajı bir kez daha vurgulandı.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.