Büyükakın, Gebze ve Dilovası’nda vatandaşlarla buluştu

Dilovası 13.09.2023 - 11:32, Güncelleme: 13.09.2023 - 11:32
 

Büyükakın, Gebze ve Dilovası’nda vatandaşlarla buluştu

Büyükakın, Gebze ve Dilovası’nda vatandaşlarla buluştu
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dilovası ve Gebze’de esnaflarla, vatandaşlarla ve AK Parti’ye hizmet etmiş istişare kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası ve Gebze’de esnaflarla, vatandaşlarla ve AK Parti’ye hizmet etmiş istişare kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Dilovası’nda ki ziyaretleri sosyal medya hesaplarında “Her gelişimizde bizi bağrına basan Dilovası’nın kıymetli insanlarına teşekkür etmek istiyorum” mesajı ile paylaşan Başkan Büyükakın, “Onların bu ilgisine, hizmet, eser ve yatırımlarımızla karşılık vermeye devam edeceğiz. Bu güzel ilişkiyi daha da pekiştirmek için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz” vurgusu yaptı. Gebze Bağdat caddesinde esnaflarına gerçekleştirdiği ziyaretleri ise, “Gebzespor Başkanımız Resul Tat ve AK Partimize hizmet etmiş istişare kurulu üyelerimizle buluştuk” diyerek paylaşan Başkan Büyükakın, “Ayrıca 23. yaş gününü kutlayan Nusret kardeşimizin mutluluğuna ortak olduk. Hemşerilerimizle her daim bir ve beraber olmaya devam ediyoruz. Kente dair önerilerini dinliyor ve gerekli adımları atıyoruz” ifadelerine yer verdi.  “GÖNÜLLER YAPMAYA TÜM KARARLILIĞIMIZLA DEVAM EDİYORUZ” Ziyaretlerinde Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ın eşlik ettiği Başkan Büyükakın, birlikteliklerin ardından yaptığı açıklamada ise, “Gönüller yapa yapa, kalpleri kazana kazana bugünlere geldik, hizmet ve eser siyaseti yaptık. Bunu da hemşerilerimizle, esnafımızla, teşkilatımızla, 7’den 77’ye her insanımızla birlikte başardık. Gönüller yapmaya tüm kararlılığımızla devam ediyoruz. Biliyoruz ki hizmet güler yüzle, samimiyetle ve sıcak bir selam ile başlar. Tüm teşkilatlarımızla birlikte bu anlayışla hizmetkârı olduğumuz hemşerilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz” ifadelerini sarf etti.  Dilovası Belediye Başkanı Şayir ise,” Dilovası kabuğunu kırdı. İlçemizde Büyükşehir ile birlikte hizmetlerimiz devam ediyor. Her caddemizde çalışma var. İlçemize yapılan hizmetlerden ötürü Başkan Büyükakın’a teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.
Büyükakın, Gebze ve Dilovası’nda vatandaşlarla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dilovası ve Gebze’de esnaflarla, vatandaşlarla ve AK Parti’ye hizmet etmiş istişare kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası ve Gebze’de esnaflarla, vatandaşlarla ve AK Parti’ye hizmet etmiş istişare kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Dilovası’nda ki ziyaretleri sosyal medya hesaplarında “Her gelişimizde bizi bağrına basan Dilovası’nın kıymetli insanlarına teşekkür etmek istiyorum” mesajı ile paylaşan Başkan Büyükakın, “Onların bu ilgisine, hizmet, eser ve yatırımlarımızla karşılık vermeye devam edeceğiz. Bu güzel ilişkiyi daha da pekiştirmek için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz” vurgusu yaptı. Gebze Bağdat caddesinde esnaflarına gerçekleştirdiği ziyaretleri ise, “Gebzespor Başkanımız Resul Tat ve AK Partimize hizmet etmiş istişare kurulu üyelerimizle buluştuk” diyerek paylaşan Başkan Büyükakın, “Ayrıca 23. yaş gününü kutlayan Nusret kardeşimizin mutluluğuna ortak olduk. Hemşerilerimizle her daim bir ve beraber olmaya devam ediyoruz. Kente dair önerilerini dinliyor ve gerekli adımları atıyoruz” ifadelerine yer verdi. 

“GÖNÜLLER YAPMAYA TÜM KARARLILIĞIMIZLA DEVAM EDİYORUZ”

Ziyaretlerinde Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ın eşlik ettiği Başkan Büyükakın, birlikteliklerin ardından yaptığı açıklamada ise, “Gönüller yapa yapa, kalpleri kazana kazana bugünlere geldik, hizmet ve eser siyaseti yaptık. Bunu da hemşerilerimizle, esnafımızla, teşkilatımızla, 7’den 77’ye her insanımızla birlikte başardık. Gönüller yapmaya tüm kararlılığımızla devam ediyoruz. Biliyoruz ki hizmet güler yüzle, samimiyetle ve sıcak bir selam ile başlar. Tüm teşkilatlarımızla birlikte bu anlayışla hizmetkârı olduğumuz hemşerilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz” ifadelerini sarf etti.  Dilovası Belediye Başkanı Şayir ise,” Dilovası kabuğunu kırdı. İlçemizde Büyükşehir ile birlikte hizmetlerimiz devam ediyor. Her caddemizde çalışma var. İlçemize yapılan hizmetlerden ötürü Başkan Büyükakın’a teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.