Gebzeli öğrencilerin ‘Akıllı Tarım’ girişimi yüksek potansiyel gösterdi

GEBZE 14.04.2022 - 16:33, Güncelleme: 14.04.2022 - 16:33
 

Gebzeli öğrencilerin ‘Akıllı Tarım’ girişimi yüksek potansiyel gösterdi

Gebzeli öğrencilerin ‘Akıllı Tarım’ girişimi yüksek potansiyel gösterdi
Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) öğrencilerinin kurduğu akıllı tarım startup’ı Agriverts, TOGG ve Bilişim Vadisi’nin düzenlediği mobilite hızlandırma programında yüzlerce başvuru arasından seçilen global ölçekte yüksek potansiyel gösteren girişimlerden biri oldu. TOGG, Bilişim Vadisi ile hazırladığı Mobilite Hızlandırma Programı’yla teknoloji girişimlerine destek veriyor. Program kapsamında girişimcilere mobiliteden büyük veriye, blok zincirinden siber güvenliğe, yapay zekâdan oyunlaştırmaya, hafif malzemelerden sürdürülebilirliğe, akıllı şebekelerden enerji çözümlerine pek çok konu başlığında eğitim, mentörlük, finansal ve hukuki danışmanlık, proje takip desteği ile Ar-Ge teşvikleri gibi konularda alanında uzman isimler tarafından yön verilecek. GİRİŞİM EKİBİ Disiplinlerarası bir ekipten oluşan girişim ekibinde yer alanların isimleri şöyle: GTÜ Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünü 3. Sınıf Öğrencisi Abdullah Duman, GTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 3. Sınıf Öğrencisi Baran Şahin, GTÜ Elektronik Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Ergün Erdoğan ve GTÜ Mezun Selim Dilekçi, GTÜ İnşaat Mühendisliği Hazırlık Öğrencisi Enes Kaya, Konya Gıda Tarım Ziraat Mühendisliği 4. Sınıf Öğrencisi İlayda Bağcı, Bilecik Üniversitesi Ziraat Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Ahmet Faruk Can Özkan ve Erciyes Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf Öğrencisi Alperen Yalçın.
Gebzeli öğrencilerin ‘Akıllı Tarım’ girişimi yüksek potansiyel gösterdi

Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) öğrencilerinin kurduğu akıllı tarım startup’ı Agriverts, TOGG ve Bilişim Vadisi’nin düzenlediği mobilite hızlandırma programında yüzlerce başvuru arasından seçilen global ölçekte yüksek potansiyel gösteren girişimlerden biri oldu.

TOGG, Bilişim Vadisi ile hazırladığı Mobilite Hızlandırma Programı’yla teknoloji girişimlerine destek veriyor. Program kapsamında girişimcilere mobiliteden büyük veriye, blok zincirinden siber güvenliğe, yapay zekâdan oyunlaştırmaya, hafif malzemelerden sürdürülebilirliğe, akıllı şebekelerden enerji çözümlerine pek çok konu başlığında eğitim, mentörlük, finansal ve hukuki danışmanlık, proje takip desteği ile Ar-Ge teşvikleri gibi konularda alanında uzman isimler tarafından yön verilecek.

GİRİŞİM EKİBİ

Disiplinlerarası bir ekipten oluşan girişim ekibinde yer alanların isimleri şöyle: GTÜ Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünü 3. Sınıf Öğrencisi Abdullah Duman, GTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 3. Sınıf Öğrencisi Baran Şahin, GTÜ Elektronik Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Ergün Erdoğan ve GTÜ Mezun Selim Dilekçi, GTÜ İnşaat Mühendisliği Hazırlık Öğrencisi Enes Kaya, Konya Gıda Tarım Ziraat Mühendisliği 4. Sınıf Öğrencisi İlayda Bağcı, Bilecik Üniversitesi Ziraat Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Ahmet Faruk Can Özkan ve Erciyes Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf Öğrencisi Alperen Yalçın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.