“Adalet yerini bulana kadar takipçisi olacağız”

ASAYİŞ 22.04.2026 - 15:00, Güncelleme: 22.04.2026 - 15:38
 

“Adalet yerini bulana kadar takipçisi olacağız”

ELA TABAKOĞLU DAVASINDA İLK DURUŞMAYA CHP’Lİ ORHAN DA KATILDI
Gebze’de tüm şehri yasa boğan Bilgi İlkokulu öğrencisi Ela Tabakoğlu’nun ölümüne ilişkin açılan davanın ilk duruşması gerçekleştirildi. Kamuoyunun yakından takip ettiği davaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ilçe yönetimi de katılarak acılı aileye destek verdi. Duruşma sonrası açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Gökhan Orhan, davanın sadece bir yargılama süreci olmadığını, sistemdeki açıkların ve denetimsizliğin de sorgulanması gerektiğini vurguladı. Orhan, “Bu dava; ihmallerin, denetimsizliğin ve sorumluluktan kaçışın da ortaya çıkarılması gereken bir adalet sınavıdır. Çocuklarımızın güvenli bir şekilde okula gidip dönebildiği bir ülke, en temel sorumluluktur” ifadelerini kullandı. DAVA 21 MAYIS’A ERTELENDİ Güvenli ulaşım hakkının altını çizen Orhan, benzer acıların bir daha yaşanmaması için hukuki sürecin peşini bırakmayacaklarını belirtti. Açıklamasında, “Bu sorumluluğu yerine getirmeyenler de, ihmali olanlar da hukuk önünde hesap vermelidir. Adalet yerini bulana kadar bu sürecin peşini bırakmayacak, benzer acıların bir daha yaşanmaması için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Davanın bir sonraki duruşmasının 21 Mayıs tarihine ertelendiği bilgisini paylaşan Gökhan Orhan, CHP Gebze İlçe Örgütü olarak sürecin sonuna kadar takipçisi olacaklarını ifade etti. Orhan, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Ela’nın sesi olmaya, onun yarım kalan hayatına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Acılı ailemize bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyoruz. Unutmayacağız, unutturmayacağız.” HABER: KÜBRA AKAR
ELA TABAKOĞLU DAVASINDA İLK DURUŞMAYA CHP’Lİ ORHAN DA KATILDI

Gebze’de tüm şehri yasa boğan Bilgi İlkokulu öğrencisi Ela Tabakoğlu’nun ölümüne ilişkin açılan davanın ilk duruşması gerçekleştirildi. Kamuoyunun yakından takip ettiği davaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ilçe yönetimi de katılarak acılı aileye destek verdi. Duruşma sonrası açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Gökhan Orhan, davanın sadece bir yargılama süreci olmadığını, sistemdeki açıkların ve denetimsizliğin de sorgulanması gerektiğini vurguladı. Orhan, “Bu dava; ihmallerin, denetimsizliğin ve sorumluluktan kaçışın da ortaya çıkarılması gereken bir adalet sınavıdır. Çocuklarımızın güvenli bir şekilde okula gidip dönebildiği bir ülke, en temel sorumluluktur” ifadelerini kullandı.

DAVA 21 MAYIS’A ERTELENDİ

Güvenli ulaşım hakkının altını çizen Orhan, benzer acıların bir daha yaşanmaması için hukuki sürecin peşini bırakmayacaklarını belirtti. Açıklamasında, “Bu sorumluluğu yerine getirmeyenler de, ihmali olanlar da hukuk önünde hesap vermelidir. Adalet yerini bulana kadar bu sürecin peşini bırakmayacak, benzer acıların bir daha yaşanmaması için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Davanın bir sonraki duruşmasının 21 Mayıs tarihine ertelendiği bilgisini paylaşan Gökhan Orhan, CHP Gebze İlçe Örgütü olarak sürecin sonuna kadar takipçisi olacaklarını ifade etti. Orhan, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Ela’nın sesi olmaya, onun yarım kalan hayatına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Acılı ailemize bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyoruz. Unutmayacağız, unutturmayacağız.”

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.