Anahtar Parti, Darıca’da sahada

SİYASET 04.01.2026 - 14:50, Güncelleme: 04.01.2026 - 16:59
 

Anahtar Parti, Darıca’da sahada

Anahtar Parti, Darıca’da sahada
Anahtar Parti Darıca İlçe Başkanı Kınyas Bakar’ın ev sahipliğinde, ilçe başkanlığında geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Anahtar Parti Genel Başkan Yardımcısı Emine Küçükali, MYK Üyesi Cem Cebir, İl Başkanı Halil Keskinoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Arslan, İl Teşkilat Başkanı Bahadır Zile, İlçe Kadın Kolları Başkanı Özden Yaman, Gençlik Kolları Başkanı Barış Kurt ve ilçe yöneticileri katıldı. Basın toplantısında Darıca’nın uzun süredir çözüm bekleyen sorunları, ilçenin mevcut durumu ve vatandaşlardan gelen talepler masaya yatırıldı. Genel Başkan Yardımcısı Emine Küçükali, Darıca’nın ihtiyaçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, parti olarak çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaştı. İlçe Başkanı Kınyas Bakar ise Darıca’nın hak ettiği hizmetlere kavuşması için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini vurguladı. ESNAFIN SORUN VE TALEPLERİ DİNLENDİ Basın toplantısının ardından parti heyeti Darıca’nın cadde ve sokaklarında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde esnafın talep, öneri ve beklentileri dinlenirken, ekonomik ve sosyal hayata ilişkin sorunlar yerinde tespit edildi. Samimi sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyaretlerde Darıca’nın bugünü ve geleceğine dair değerlendirmeler yapıldı. Anahtar Parti Darıca İlçe Başkanı Kınyas Bakar, sahada olmaya ve hemşehrilerle birebir temas kurmaya devam edeceklerini belirterek, misafirperverliklerinden dolayı tüm esnaflara teşekkür etti. HABER: KÜBRA AKAR
Anahtar Parti, Darıca’da sahada

Anahtar Parti Darıca İlçe Başkanı Kınyas Bakar’ın ev sahipliğinde, ilçe başkanlığında geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Anahtar Parti Genel Başkan Yardımcısı Emine Küçükali, MYK Üyesi Cem Cebir, İl Başkanı Halil Keskinoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Arslan, İl Teşkilat Başkanı Bahadır Zile, İlçe Kadın Kolları Başkanı Özden Yaman, Gençlik Kolları Başkanı Barış Kurt ve ilçe yöneticileri katıldı. Basın toplantısında Darıca’nın uzun süredir çözüm bekleyen sorunları, ilçenin mevcut durumu ve vatandaşlardan gelen talepler masaya yatırıldı. Genel Başkan Yardımcısı Emine Küçükali, Darıca’nın ihtiyaçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, parti olarak çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaştı. İlçe Başkanı Kınyas Bakar ise Darıca’nın hak ettiği hizmetlere kavuşması için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini vurguladı.

ESNAFIN SORUN VE TALEPLERİ DİNLENDİ

Basın toplantısının ardından parti heyeti Darıca’nın cadde ve sokaklarında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde esnafın talep, öneri ve beklentileri dinlenirken, ekonomik ve sosyal hayata ilişkin sorunlar yerinde tespit edildi. Samimi sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyaretlerde Darıca’nın bugünü ve geleceğine dair değerlendirmeler yapıldı. Anahtar Parti Darıca İlçe Başkanı Kınyas Bakar, sahada olmaya ve hemşehrilerle birebir temas kurmaya devam edeceklerini belirterek, misafirperverliklerinden dolayı tüm esnaflara teşekkür etti.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.