Ankara’da Kocaeli mesaisi

SİYASET 27.02.2026 - 11:00, Güncelleme: 27.02.2026 - 11:00
 

Ankara’da Kocaeli mesaisi

VEYSEL TİPİOĞLU VE ADALET BAKANI GÜRLEK BİR ARAYA GELDİ
Kocaeli’nin Ankara’daki güçlü temsilcilerinden TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, kentin kamu yatırımlarını yakından takip etmeyi sürdürüyor. TBMM’de gerçekleşen ziyarette, Kocaeli’nin her geçen gün artan nüfusu ve ticari hacmine paralel olarak adli yükünün de değerlendirildiği bir çalışma toplantısı yapıldı. Görüşmede, Kocaeli Adliyesi’nin fiziki imkanlarının iyileştirilmesi ve vatandaşların adalet hizmetlerine daha hızlı erişebilmesi için planlanan adımlar ele alındı. Veysel Tipioğlu, Kocaeli’deki mevcut adliye binalarının durumu, personel takviyeleri ve teknolojik altyapı ihtiyaçları konusundaki talepleri doğrudan Bakan Gürlek’e iletti. Özellikle devam eden inşaat çalışmaları ve yeni hizmet birimlerinin açılması süreçleri hakkında kapsamlı bir istişare gerçekleştirildi. “KOCAELİ İÇİN PLANLANAN ADIMLARI DEĞERLENDİRDİK” Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan Veysel Tipioğlu, Kocaeli’nin ihtiyaçlarını her platformda dile getirdiklerini vurguladı. Tipioğlu, “Adalet Bakanımız Sayın Akın Gürlek ile TBMM’deki çalışma ofisinde bir araya gelerek Kocaeli Adliyesi’ne ilişkin yürütülen çalışmalar, mevcut ihtiyaçlar ve planlanan adımlarla ilgili değerlendirmeler yaptık. Sayın Bakanımıza ilimize gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Adalet Bakanı Akın Gürlek’in de Kocaeli’deki projelerin yakından takipçisi olduğunu ifade ettiği görüşme, kentin yargı camiası için de umut verici oldu. HABER  KÜBRA AKAR
VEYSEL TİPİOĞLU VE ADALET BAKANI GÜRLEK BİR ARAYA GELDİ

Kocaeli’nin Ankara’daki güçlü temsilcilerinden TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, kentin kamu yatırımlarını yakından takip etmeyi sürdürüyor. TBMM’de gerçekleşen ziyarette, Kocaeli’nin her geçen gün artan nüfusu ve ticari hacmine paralel olarak adli yükünün de değerlendirildiği bir çalışma toplantısı yapıldı. Görüşmede, Kocaeli Adliyesi’nin fiziki imkanlarının iyileştirilmesi ve vatandaşların adalet hizmetlerine daha hızlı erişebilmesi için planlanan adımlar ele alındı. Veysel Tipioğlu, Kocaeli’deki mevcut adliye binalarının durumu, personel takviyeleri ve teknolojik altyapı ihtiyaçları konusundaki talepleri doğrudan Bakan Gürlek’e iletti. Özellikle devam eden inşaat çalışmaları ve yeni hizmet birimlerinin açılması süreçleri hakkında kapsamlı bir istişare gerçekleştirildi.

“KOCAELİ İÇİN PLANLANAN ADIMLARI DEĞERLENDİRDİK”

Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan Veysel Tipioğlu, Kocaeli’nin ihtiyaçlarını her platformda dile getirdiklerini vurguladı. Tipioğlu, “Adalet Bakanımız Sayın Akın Gürlek ile TBMM’deki çalışma ofisinde bir araya gelerek Kocaeli Adliyesi’ne ilişkin yürütülen çalışmalar, mevcut ihtiyaçlar ve planlanan adımlarla ilgili değerlendirmeler yaptık. Sayın Bakanımıza ilimize gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Adalet Bakanı Akın Gürlek’in de Kocaeli’deki projelerin yakından takipçisi olduğunu ifade ettiği görüşme, kentin yargı camiası için de umut verici oldu.

HABER  KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.