Başkan Kaya’dan kırsal mahallelere ramazan çıkarması

SİYASET 15.03.2026 - 13:30, Güncelleme: 15.03.2026 - 14:05
 

Başkan Kaya’dan kırsal mahallelere ramazan çıkarması

Başkan Kaya’dan kırsal mahallelere ramazan çıkarması
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak saha çalışmalarını Gebze’nin kırsal mahallelerine taşıdı. Altı farklı mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Kaya, esnaftan yaşlılara kadar toplumun her kesimiyle kucaklaşarak gönül köprüleri kurdu. Ramazan ayının ilk gününden itibaren temposunu düşürmeyen AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze’nin köylerine adeta çıkarma yaptı. Tavşanlı, Yağcılar, Kargalı, Ahatlı, Hatipler ve Duraklı mahallelerini kapsayan yoğun programda Başkan Kaya, vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılandı. Ziyaretler kapsamında hasta ve taziye evlerinin yanı sıra umreden dönen vatandaşlar ve bölge esnafı da ihmal edilmedi. Gittiği her hanede sıcak bir şekilde ağırlanan Başkan Kaya, ziyaretlerinin temel amacının halkla dertleşmek ve yanlarında olduklarını hissettirmek olduğunu vurguladı. Kaya, mahalle sakinlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek, AK Parti’nin “hizmet ve gönül belediyeciliği” anlayışını yerinde bir kez daha hatırlattı. “ÇALMADIK KAPI BIRAKMAMAYA KARARLIYIZ” Kırsal mahalle turunun ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Recep Kaya, şu ifadeleri kullandı: “Bugün kırsal mahallelerimizde Ramazan ikliminde hasta, taziye, umre, esnaf ve çınarlarımızı ziyaretlerimizle halkımızın gönlünü ve dualarını almaya devam ettik. Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek vatandaşlarımızın hanelerine konuk olduk. Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha kucaklaşarak, dertleşerek, hasbihal ederek yaşadık.” Dün olduğu gibi bugün de halkın emrinde olduklarını belirten Kaya, “Durmak yok, yola devam” mesajı vererek Gebze’de çalınmadık kapı ve girilmedik gönül bırakmayana dek sahada olacaklarını sözlerine ekledi.
Başkan Kaya’dan kırsal mahallelere ramazan çıkarması

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak saha çalışmalarını Gebze’nin kırsal mahallelerine taşıdı. Altı farklı mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Kaya, esnaftan yaşlılara kadar toplumun her kesimiyle kucaklaşarak gönül köprüleri kurdu.

Ramazan ayının ilk gününden itibaren temposunu düşürmeyen AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze’nin köylerine adeta çıkarma yaptı. Tavşanlı, Yağcılar, Kargalı, Ahatlı, Hatipler ve Duraklı mahallelerini kapsayan yoğun programda Başkan Kaya, vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılandı. Ziyaretler kapsamında hasta ve taziye evlerinin yanı sıra umreden dönen vatandaşlar ve bölge esnafı da ihmal edilmedi. Gittiği her hanede sıcak bir şekilde ağırlanan Başkan Kaya, ziyaretlerinin temel amacının halkla dertleşmek ve yanlarında olduklarını hissettirmek olduğunu vurguladı. Kaya, mahalle sakinlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek, AK Parti’nin “hizmet ve gönül belediyeciliği” anlayışını yerinde bir kez daha hatırlattı.

“ÇALMADIK KAPI BIRAKMAMAYA KARARLIYIZ”

Kırsal mahalle turunun ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Recep Kaya, şu ifadeleri kullandı: “Bugün kırsal mahallelerimizde Ramazan ikliminde hasta, taziye, umre, esnaf ve çınarlarımızı ziyaretlerimizle halkımızın gönlünü ve dualarını almaya devam ettik. Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek vatandaşlarımızın hanelerine konuk olduk. Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha kucaklaşarak, dertleşerek, hasbihal ederek yaşadık.” Dün olduğu gibi bugün de halkın emrinde olduklarını belirten Kaya, “Durmak yok, yola devam” mesajı vererek Gebze’de çalınmadık kapı ve girilmedik gönül bırakmayana dek sahada olacaklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.