“Çaresizlik algısını yerle bir edeceğiz”
“Çaresizlik algısını yerle bir edeceğiz”
FATİH ÇAKIR’DAN “ÜÇÜNCÜ YOL” ÇIKIŞI:
Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı Fatih Mehmet Çakır, haftalık teşkilat toplantısında hem AK Parti’yi hem de CHP’yi eleştirerek Türkiye’nin ekonomik krizden çıkış reçetesinin Milli Görüş olduğunu savundu. Çakır, “Ne AK Parti ne CHP; çare biziz” mesajı verdi. Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Fatih Mehmet Çakır başkanlığında bir araya gelerek haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Birim başkanlarının hazırladığı faaliyet raporlarının sunulduğu toplantıda, Darıca yerelindeki çalışmalar ve ülke gündemine dair siyasi stratejiler ele alındı.

“KISIR DÖNGÜYÜ KIRACAĞIZ”
Toplantıda teşkilat mensuplarına hitaben bir konuşma yapan Başkan Fatih Çakır, Türkiye’nin mevcut siyasi yapısının bir çıkmaza girdiğini iddia etti. Vatandaşın AK Parti ve CHP arasına sıkıştırılmak istendiğini belirten Çakır, “Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik krizden ve siyasi kısır döngüden çıkacak gücü vardır. Biz bu iki kutuplu yapı karşısında üçüncü yolu açarak milletimize dayatılan çaresizlik algısını yerle bir edeceğiz” dedi. Yeniden Refah Partisi’nin siyaset tarzına dair net çizgiler çizen Çakır, ahlaklı ve ilkeli duruşlarından taviz vermeyeceklerini ifade etti. “Çalmadan, çırpmadan ve polemik yapmadan siyaset yapılabileceğini tüm Türkiye’ye göstereceğiz” diyen Çakır, halkın gerçek sorunlarına odaklanan yapıcı bir muhalefet anlayışını Darıca’nın her sokağına taşıyacaklarını vurguladı.
“MİLLETİMİZLE EL ELE VERECEĞİZ”
Ekonomik krizin etkilerini yerinde gözlemlediklerini ve halkın büyük bir değişim beklediğini söyleyen Fatih Çakır, bu değişime Yeniden Refah Partisi’nin öncülük edeceğini belirtti. Çakır, “Umut vardır. Öncülük edeceğiz, milletimizle el ele vererek bu karanlık tabloyu dağıtacağız. Darıca teşkilatı olarak sahadaki tempomuzu artırıyoruz” diyerek toplantıyı sonlandırdı.
HABER: KÜBRA AKAR

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.