Çayırova’da camiler ve mezarlıklar Ramazan ayına hazır

Çayırova 18.02.2026 - 12:15, Güncelleme: 18.02.2026 - 14:51
 

Çayırova’da camiler ve mezarlıklar Ramazan ayına hazır

Çayırova’da camiler ve mezarlıklar Ramazan ayına hazır
Çayırova Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, mübarek Ramazan ayı öncesinde ilçedeki camiler ve mezarlıklarda bakım gerçekleştirdi. Çayırova’da Ramazan ayı öncesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu bağlamda ilçe genelinde hazırlıklarını hızlandıran Çayırova Belediyesi, ilçedeki ibadethaneler ve mezarlıkları da bakımdan geçirdi. Çayırova Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında ilçedeki camiler ve mezarlıklar, Mübarek Ramazan ayına hazır hale getirildi. Çayırova Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda ilçe sakinlerinin daha sağlıklı ve hijyenik ortamda ibadetlerini sürdürebilmeleri için, ilçedeki camiler titizlikle temizlendi. Belediye ekiplerinin sabah erken saatlerde başladığı ve akşam saatlerine kadar sürdürdüğü temizlik çalışmaları sonrasında camiler Ramazan ayına hazır hale getirildi. MEZARLIKLARDA DA BAKIMLAR YAPILDI Öte yandan Çayırova Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ramazan ayı öncesinde de ilçedeki mezarlıklarda bakım, onarım çalışmalarını tamamladı. Bu bağlamda Akse Mezarlığı, Şekerpınar Mezarlığı ve Çayırova Belediyesi Yeni Mezarlık Alanı’nda yapılan bakımlarla, Ramazan ayında ve Ramazan Bayramı sırasında yoğun olarak ziyaret edilen mezarlıklarda, bakım çalışmalarının düzenli aralıklarla süreceği belirtildi.
Çayırova’da camiler ve mezarlıklar Ramazan ayına hazır

Çayırova Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, mübarek Ramazan ayı öncesinde ilçedeki camiler ve mezarlıklarda bakım gerçekleştirdi.

Çayırova’da Ramazan ayı öncesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu bağlamda ilçe genelinde hazırlıklarını hızlandıran Çayırova Belediyesi, ilçedeki ibadethaneler ve mezarlıkları da bakımdan geçirdi. Çayırova Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında ilçedeki camiler ve mezarlıklar, Mübarek Ramazan ayına hazır hale getirildi. Çayırova Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda ilçe sakinlerinin daha sağlıklı ve hijyenik ortamda ibadetlerini sürdürebilmeleri için, ilçedeki camiler titizlikle temizlendi. Belediye ekiplerinin sabah erken saatlerde başladığı ve akşam saatlerine kadar sürdürdüğü temizlik çalışmaları sonrasında camiler Ramazan ayına hazır hale getirildi.

MEZARLIKLARDA DA BAKIMLAR YAPILDI

Öte yandan Çayırova Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ramazan ayı öncesinde de ilçedeki mezarlıklarda bakım, onarım çalışmalarını tamamladı. Bu bağlamda Akse Mezarlığı, Şekerpınar Mezarlığı ve Çayırova Belediyesi Yeni Mezarlık Alanı’nda yapılan bakımlarla, Ramazan ayında ve Ramazan Bayramı sırasında yoğun olarak ziyaret edilen mezarlıklarda, bakım çalışmalarının düzenli aralıklarla süreceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.