Çayırova’da mezarlıklar bayrama hazır

Çayırova 18.03.2026 - 13:15, Güncelleme: 18.03.2026 - 14:17
 

Çayırova’da mezarlıklar bayrama hazır

Çayırova’da mezarlıklar bayrama hazır
Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı arefesi öncesinde ilçedeki mezarlıkları bayrama hazırladı. Çayırova’da mezarlıklar Ramazan Bayramı’na hazır. Ramazan Bayramı’nda ve Ramazan Bayramı arefesinde ilçe sakinlerinin yoğun olarak ziyaret ettiği Çayırova’daki kabristanlar, Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Günler öncesinden başlayan çalışmalar kapsamında, Akse Mezarlığı’nda, Şekerpınar Mezarlığı’nda ve Balçık’ta bulunan Yeni Mezarlık Alanı’nda yapılan hummalı çalışmalar sonuncunda, kabristanlar bayrama hazır hale getirildi. Ekipleri yaptığı, boyama, form budama, tırpan, ve temizlik çalışmalarıyla birlikte, vatandaşların ziyaretlerini daha huzurlu ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmesi için uygun bir ortam sağlanmış oldu. MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ ULAŞIM Öte yandan Çayırova Belediyesi, arefe günü ve Ramazan Bayramı’nın birinci günü Şekerpınar ve Balçık’taki yeni mezarlık alanına ücretsiz ulaşım sağlayacağını belirtti. Yapılan duyuruda, “19 Mart Perşembe (Arefe Günü) ve 20 Mart Cuma (Bayramın 1. Günü) mezarlık ziyaretleri için ücretsiz otobüs seferlerimiz olacaktır.  Güzergah: Şekerpınar - Balçık (Yeni Mezarlık) Kalkış noktası: Belediye otoparkı. Seferler gidiş-dönüş olarak yapılacaktır. Saatler: 09.00 – 10.30, 12.00 – 13.30, 15.00 – 16.30” ifadeleri kullanıldı.
Çayırova’da mezarlıklar bayrama hazır

Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı arefesi öncesinde ilçedeki mezarlıkları bayrama hazırladı. Çayırova’da mezarlıklar Ramazan Bayramı’na hazır. Ramazan Bayramı’nda ve Ramazan Bayramı arefesinde ilçe sakinlerinin yoğun olarak ziyaret ettiği Çayırova’daki kabristanlar, Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Günler öncesinden başlayan çalışmalar kapsamında, Akse Mezarlığı’nda, Şekerpınar Mezarlığı’nda ve Balçık’ta bulunan Yeni Mezarlık Alanı’nda yapılan hummalı çalışmalar sonuncunda, kabristanlar bayrama hazır hale getirildi. Ekipleri yaptığı, boyama, form budama, tırpan, ve temizlik çalışmalarıyla birlikte, vatandaşların ziyaretlerini daha huzurlu ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmesi için uygun bir ortam sağlanmış oldu.

MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ ULAŞIM

Öte yandan Çayırova Belediyesi, arefe günü ve Ramazan Bayramı’nın birinci günü Şekerpınar ve Balçık’taki yeni mezarlık alanına ücretsiz ulaşım sağlayacağını belirtti. Yapılan duyuruda, “19 Mart Perşembe (Arefe Günü) ve 20 Mart Cuma (Bayramın 1. Günü) mezarlık ziyaretleri için ücretsiz otobüs seferlerimiz olacaktır.  Güzergah: Şekerpınar - Balçık (Yeni Mezarlık) Kalkış noktası: Belediye otoparkı. Seferler gidiş-dönüş olarak yapılacaktır. Saatler: 09.00 – 10.30, 12.00 – 13.30, 15.00 – 16.30” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.