Çayırova’dan Ankara çıkarması

SİYASET 13.04.2026 - 15:00, Güncelleme: 13.04.2026 - 15:00
 

Çayırova’dan Ankara çıkarması

SAADET PARTİSİ “TÜRKİYE DİVANI”NA HAZIR:
Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, 19 Nisan Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilecek olan “Türkiye Divanı” programı için hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. Aydemir, “Genel Merkezimizin bu tarihi çağrısına Çayırova’dan güçlü bir ses vereceğiz” dedi. Saadet Partisi Genel Merkezi’nin Başkent’te düzenleyeceği dev buluşma için geri sayım başladı. Tüm Türkiye’den teşkilatların katılım sağlayacağı “Türkiye Divanı” programına Çayırova teşkilatı da geniş bir kadroyla çıkarma yapmaya hazırlanıyor. İlçe Başkanı Sinan Aydemir, milli görüş camiasının bu büyük buluşması öncesinde teşkilatın motivasyonunun tam olduğunu vurguladı. Genel merkezin organizasyonuna her ilçenin kendi dinamizmiyle güç katacağını belirten Başkan Sinan Aydemir, Çayırova’nın bu süreçteki rolüne dikkat çekti. Yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve gönüllülerle birlikte Ankara’da olacaklarını ifade eden Aydemir, “Ülkemizin içinden geçtiği bu kritik süreçte, Genel Merkezimizin iradesine Çayırova’dan en güçlü desteği vermek için kollarımızı sıvadık” şeklinde konuştu. Neden Ankara’ya Gidiliyor? Başkan Aydemir, Ankara yolculuğunun temel amaçlarını üç ana başlıkta topladı: Milletin Sesi Olmak: Çayırova’daki esnafın, işçinin ve gencin taleplerini Başkent’e taşımak. Kucaklaşmayı Savunmak: Kutuplaşma yerine diyalog ve kucaklaşmanın hakim olduğu bir Türkiye idealini haykırmak. Çözüm Reçetelerini Duymak: Genel Başkan liderliğinde ilan edilecek gelecek vizyonunu yerinde takip etmek. HAREKET SAATİ: CUMARTESİ GECE YARISI Programın lojistik planlamasının tamamlandığını duyuran Aydemir, ulaşım detaylarını da paylaştı. Türkiye Divanı için araçların 18 Nisan Cumartesi gecesi saat 00:00’da ilçe teşkilat binası önünden hareket edeceğini belirten Aydemir, “Sadece teşkilat mensuplarımızı değil, memleket sevdalısı tüm vatandaşlarımızı bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz” diyerek çağrıda bulundu.
SAADET PARTİSİ “TÜRKİYE DİVANI”NA HAZIR:

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, 19 Nisan Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilecek olan “Türkiye Divanı” programı için hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. Aydemir, “Genel Merkezimizin bu tarihi çağrısına Çayırova’dan güçlü bir ses vereceğiz” dedi.

Saadet Partisi Genel Merkezi’nin Başkent’te düzenleyeceği dev buluşma için geri sayım başladı. Tüm Türkiye’den teşkilatların katılım sağlayacağı “Türkiye Divanı” programına Çayırova teşkilatı da geniş bir kadroyla çıkarma yapmaya hazırlanıyor. İlçe Başkanı Sinan Aydemir, milli görüş camiasının bu büyük buluşması öncesinde teşkilatın motivasyonunun tam olduğunu vurguladı. Genel merkezin organizasyonuna her ilçenin kendi dinamizmiyle güç katacağını belirten Başkan Sinan Aydemir, Çayırova’nın bu süreçteki rolüne dikkat çekti. Yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve gönüllülerle birlikte Ankara’da olacaklarını ifade eden Aydemir, “Ülkemizin içinden geçtiği bu kritik süreçte, Genel Merkezimizin iradesine Çayırova’dan en güçlü desteği vermek için kollarımızı sıvadık” şeklinde konuştu.

Neden Ankara’ya Gidiliyor?

Başkan Aydemir, Ankara yolculuğunun temel amaçlarını üç ana başlıkta topladı:

Milletin Sesi Olmak: Çayırova’daki esnafın, işçinin ve gencin taleplerini Başkent’e taşımak.

Kucaklaşmayı Savunmak: Kutuplaşma yerine diyalog ve kucaklaşmanın hakim olduğu bir Türkiye idealini haykırmak.

Çözüm Reçetelerini Duymak: Genel Başkan liderliğinde ilan edilecek gelecek vizyonunu yerinde takip etmek.

HAREKET SAATİ: CUMARTESİ GECE YARISI

Programın lojistik planlamasının tamamlandığını duyuran Aydemir, ulaşım detaylarını da paylaştı. Türkiye Divanı için araçların 18 Nisan Cumartesi gecesi saat 00:00’da ilçe teşkilat binası önünden hareket edeceğini belirten Aydemir, “Sadece teşkilat mensuplarımızı değil, memleket sevdalısı tüm vatandaşlarımızı bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz” diyerek çağrıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.