“Çocuklarımız Sarı-Yeşil sevdayla büyüsün”
“Çocuklarımız Sarı-Yeşil sevdayla büyüsün”
“Çocuklarımız Sarı-Yeşil sevdayla büyüsün”
Darıca 1934 Gençlerbirliği Başkanı Abdullah Poyraz, Darıcalı çocukların hayallerini ve gelişimlerini desteklemek adına ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, kulübün kapılarının Darıca’nın tüm çocuklarına, gençlerine ve ailelerine açık olduğunu belirtti.
Darıca 1934 Gençlerbirliği’nden anlamlı mesaj. Sarı yeşilli kulüp, Darıca’nın tüm çocuklarına kucak açtıklarını duyurarak, gelecek sezon sıcak bir ortam oluşturmak istediklerini belirti. Başkan Abdullah Poyraz imzalı açıklamada şu ifadelere yer verildi: Darıca 1934 Gençlerbirliği olarak en büyük hedeflerimizden biri; çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla buluşturmak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak futbolun birleştirici gücüyle geleceğe hazırlamaktır.
SEVGİ, SAYGI VE DOSTLUK VURGUSU
Tribünlerimizde küfürün değil sevginin, ayrılığın değil dostluğun, rekabetin yanında saygının hâkim olmasını istiyoruz. Ailelerimizin çocuklarıyla birlikte güvenle maç izleyebildiği, herkesin kendisini bu büyük camianın bir parçası olarak hissettiği bir ortam oluşturmak için çalışıyoruz.
BÜYÜK BİR AİLE OLDUĞUMUZU GÖSTERECEĞİZ
Kulübümüzün kapıları Darıca’nın tüm çocuklarına, gençlerine ve ailelerine açıktır. Yönetimimiz olarak spora gönül veren her gencimizin yanında olmaya, onların hayallerini ve gelişimlerini desteklemeye devam edeceğiz. Bu sezon tribünde, sahada ve şehrimizin her köşesinde hep birlikte büyük bir aile olduğumuzu göstereceğiz. Çünkü Darıca’nın çocukları sarı-yeşil sevdayla büyür.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.