Darıca protokolü, muhtarları ve ailelerini ağırladı
Darıca protokolü, muhtarları ve ailelerini ağırladı
Darıca protokolü, muhtarları ve ailelerini ağırladı
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda Darıca Kaymakamı Yaşar Dönmez ile birlikte muhtarları ve ailelerini ağırladı. Muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine dikkat çeken Başkan Bıyık, mahallelerin ihtiyaçlarının karşılanması ve vatandaşlara en iyi hizmetin sunulması için muhtarlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirterek tüm muhtarların gününü kutladı.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda Darıca Kaymakamı Yaşar Dönmez ile birlikte ilçede görev yapan muhtarları ve ailelerini ağırladı. Muhtarlar Günü’nün anlam ve önemine dikkat çekilen programda, mahallelerin gelişimi ve vatandaşlara sunulan hizmetlerde muhtarların üstlendiği önemli rol vurgulandı.
BAŞKAN BIYIK’TAN MUHTARLARA TEŞEKKÜR
Programda muhtarlarla yakından ilgilenen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, mahallelerin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve vatandaşların taleplerinin ilgili kurumlara ulaştırılmasında muhtarların önemli bir görev üstlendiğini ifade etti. Muhtarların yerel yönetimlerin en önemli paydaşlarından biri olduğunu belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Muhtarlarımız, vatandaşlarımızla aramızdaki en güçlü bağlardan birini oluşturuyor. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını en iyi bilen, hemşehrilerimizin talep ve beklentilerini yakından takip eden muhtarlarımız, ilçemize hizmet yolunda çok önemli bir sorumluluk üstleniyor. Vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu ve yaşam kalitesinin yükselmesi için ortaya koydukları emek ve gayret son derece kıymetli. Tüm muhtarlarımıza özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum” dedi.



“DARICA’YI BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRİYORUZ”
Darıca’nın gelişimi için kurumlar arası iş birliğinin ve mahallelerle güçlü iletişimin önemine dikkat çeken Başkan Bıyık, belediye hizmetlerinin vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda şekillenmesinde muhtarlarla kurulan istişare kültürünün önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Başkan Muzaffer Bıyık, “Bizim önceliğimiz, Darıca’da yaşayan her bir vatandaşımıza en iyi hizmeti ulaştırmak. Bu hedef doğrultusunda muhtarlarımızla sürekli iletişim hâlinde oluyor, mahallelerimizin ihtiyaçlarını birlikte değerlendiriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, ortak akılla hareket ederek Darıca’mız için çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine ve kıymetli ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.



Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.