Darıca’da muhalefet ortak paydada buluştu

SİYASET 11.06.2025 - 12:25, Güncelleme: 11.06.2025 - 12:25
 

Darıca’da muhalefet ortak paydada buluştu

Darıca’da muhalefet ortak paydada buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanlığı, İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nı ağırladı. CHP İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ve İYİ Parti İlçe Başkanı Pınar Demirel, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdikleri buluşmada hem Darıca’nın yerel sorunlarını hem de ülke gündemini değerlendirdi. CHP Darıca İlçe Başkanı Özaltan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ilçedeki sorunların çözümü için siyasi partiler arasında diyaloğun önemli olduğunu vurgulayarak, “Darıca’mızın çözüm bekleyen konularını, yerel yönetim anlayışımızı ve ortak fayda etrafında neler yapılabileceğini samimi bir ortamda değerlendirdik. Nazik ziyaretleri için İYİ Parti İlçe Başkanı Sayın Pınar Demirel ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. “BİRLİKTE DAHA GÜZELİNİ YAPABİLİRİZ” Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Pınar Demirel de iş birliği mesajı verdi. Demirel, “Ülke gündemini ve Darıca’nın geleceğini birlikte konuşmak, çözüm yolları üretmek bizim için değerli. CHP İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Cihan Özaltan ve yönetiminin sıcak ev sahipliği ve samimi sohbeti için teşekkür ediyorum. Darıca ve ülkemiz için birlikte daha güzel şeyler yapabileceğimize inanıyoruz” diye konuştu. Ziyaret, yerelde farklı siyasi partilerin ortak sorunlara karşı istişareye açık bir tutum benimsediğini göstermesi bakımından dikkat çekti. İki partinin temsilcileri de, Darıca halkının yaşam kalitesini artırmaya yönelik yapıcı her adımda birlikte hareket etmenin mümkün olduğunu ifade etti. HABER: KÜBRA AKAR
Darıca’da muhalefet ortak paydada buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanlığı, İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nı ağırladı. CHP İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ve İYİ Parti İlçe Başkanı Pınar Demirel, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdikleri buluşmada hem Darıca’nın yerel sorunlarını hem de ülke gündemini değerlendirdi. CHP Darıca İlçe Başkanı Özaltan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ilçedeki sorunların çözümü için siyasi partiler arasında diyaloğun önemli olduğunu vurgulayarak, “Darıca’mızın çözüm bekleyen konularını, yerel yönetim anlayışımızı ve ortak fayda etrafında neler yapılabileceğini samimi bir ortamda değerlendirdik. Nazik ziyaretleri için İYİ Parti İlçe Başkanı Sayın Pınar Demirel ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

“BİRLİKTE DAHA GÜZELİNİ YAPABİLİRİZ”

Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Pınar Demirel de iş birliği mesajı verdi. Demirel, “Ülke gündemini ve Darıca’nın geleceğini birlikte konuşmak, çözüm yolları üretmek bizim için değerli. CHP İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Cihan Özaltan ve yönetiminin sıcak ev sahipliği ve samimi sohbeti için teşekkür ediyorum. Darıca ve ülkemiz için birlikte daha güzel şeyler yapabileceğimize inanıyoruz” diye konuştu. Ziyaret, yerelde farklı siyasi partilerin ortak sorunlara karşı istişareye açık bir tutum benimsediğini göstermesi bakımından dikkat çekti. İki partinin temsilcileri de, Darıca halkının yaşam kalitesini artırmaya yönelik yapıcı her adımda birlikte hareket etmenin mümkün olduğunu ifade etti.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.