Darıca’da öğrencilerin eğitim yolculuğunda KİGEM desteği

Darıca 15.09.2026 - 12:00, Güncelleme: 15.09.2026 - 13:00
 

Darıca’da öğrencilerin eğitim yolculuğunda KİGEM desteği

Darıca’da öğrencilerin eğitim yolculuğunda KİGEM desteği
Darıca Belediyesi, öğrencilerin eğitim hayatına destek olmak amacıyla KİGEM merkezlerinde okul destek eğitimlerini sürdürüyor. 2026-2027 eğitim öğretim döneminde de 2. sınıftan 8. sınıfa kadar eğitim gören öğrencilere Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve İngilizce derslerinde destek eğitimleri verilecek. “Eğitim yolculuğunda KİGEM yanında” anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi, öğrencilerin akademik gelişimlerine katkı sunarken ailelerin eğitim süreçlerine de destek oluyor. KİGEM merkezlerinde gerçekleştirilecek destek etütleriyle öğrencilerin okul derslerini pekiştirmeleri, eksiklerini tamamlamaları ve eğitim hayatlarında daha güçlü adımlar atmaları hedefleniyor. BAŞVURULAR KİGEM MERKEZLERİNDEN 14 Eylül 2026 Pazartesi günü başlayan kayıtlar kapsamında öğrenciler, ikamet ettikleri mahallede bulunan KİGEM merkezlerine giderek başvurularını gerçekleştirebiliyor. Darıca Belediyesi bünyesinde Bağlarbaşı, Osmangazi, Emek, Sırasöğütler, Piri Reis, Hacı İsmail Çopur, Mehmet Akif, Nenehatun ve Abdi İpekçi KİGEM merkezlerinde eğitim desteği sunuluyor. BIYIK: “EĞİTİM EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİMİZ” Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, eğitimin Darıca’nın geleceğine yapılan en önemli yatırımlardan biri olduğunu belirterek, çocukların eğitim yolculuğunda her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Eğitim yolculuğunda gençlerin en büyük destekçisi olmayı istediklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi olarak eğitimin her zaman öncelikleri olacağını belirtti.
Darıca’da öğrencilerin eğitim yolculuğunda KİGEM desteği

Darıca Belediyesi, öğrencilerin eğitim hayatına destek olmak amacıyla KİGEM merkezlerinde okul destek eğitimlerini sürdürüyor. 2026-2027 eğitim öğretim döneminde de 2. sınıftan 8. sınıfa kadar eğitim gören öğrencilere Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve İngilizce derslerinde destek eğitimleri verilecek.

“Eğitim yolculuğunda KİGEM yanında” anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi, öğrencilerin akademik gelişimlerine katkı sunarken ailelerin eğitim süreçlerine de destek oluyor. KİGEM merkezlerinde gerçekleştirilecek destek etütleriyle öğrencilerin okul derslerini pekiştirmeleri, eksiklerini tamamlamaları ve eğitim hayatlarında daha güçlü adımlar atmaları hedefleniyor.

BAŞVURULAR KİGEM MERKEZLERİNDEN

14 Eylül 2026 Pazartesi günü başlayan kayıtlar kapsamında öğrenciler, ikamet ettikleri mahallede bulunan KİGEM merkezlerine giderek başvurularını gerçekleştirebiliyor. Darıca Belediyesi bünyesinde Bağlarbaşı, Osmangazi, Emek, Sırasöğütler, Piri Reis, Hacı İsmail Çopur, Mehmet Akif, Nenehatun ve Abdi İpekçi KİGEM merkezlerinde eğitim desteği sunuluyor.

BIYIK: “EĞİTİM EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİMİZ”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, eğitimin Darıca’nın geleceğine yapılan en önemli yatırımlardan biri olduğunu belirterek, çocukların eğitim yolculuğunda her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Eğitim yolculuğunda gençlerin en büyük destekçisi olmayı istediklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi olarak eğitimin her zaman öncelikleri olacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.