Darıca’daki cami ve ibadethanelerde temizlik çalışmaları başladı

Darıca 19.08.2026 - 13:15, Güncelleme: 19.08.2026 - 14:35
 

Darıca’daki cami ve ibadethanelerde temizlik çalışmaları başladı

Darıca’daki cami ve ibadethanelerde temizlik çalışmaları başladı
Darıca Belediyesi, vatandaşların ortak kullanım alanlarına yönelik temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ilçede bulunan cami ve ibadethanelerin periyodik olarak temizlenmesine yönelik program yeniden uygulamaya alındı. Belediye ekipleri, hazırlanan çalışma takvimi doğrultusunda Darıca’nın farklı mahallelerinde bulunan ibadethanelerde temizlik gerçekleştirecek. Çalışma kapsamında ilçe sınırları içerisindeki tüm cami ve ibadethanelerin düzenli aralıklarla temizleneceği belirtildi. Böylece vatandaşların ibadetlerini daha hijyenik, ferah ve huzurlu ortamlarda gerçekleştirebilmesine katkı sağlanması hedefleniyor. Temizlik hizmetlerinin belirlenen program çerçevesinde yürütüleceğini açıklayan Darıca Belediyesi, ibadethanelerin kullanım yoğunluğu ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaların sürdürüleceğini bildirdi. “DÜZENLİ ÇALIŞMALARIMIZA YENİDEN BAŞLADIK” Darıca Belediyesinden yapılan açıklamada, “İlçemizdeki cami ve ibadethanelerimizin temizliği için yürüttüğümüz düzenli çalışmalarımıza yeniden başladık” ifadelerine yer verildi. İbadethanelerin yalnızca ibadet edilen alanlar değil, aynı zamanda vatandaşların bir araya geldiği önemli ortak mekânlar olduğuna dikkat çekilen açıklamada, temizlik çalışmalarının düzenli olarak devam edeceği vurgulandı. Belediye açıklamasında ayrıca, “Program dâhilinde ilçemizde bulunan tüm cami ve ibadethanelerimizi düzenli olarak temizleyerek hemşehrilerimizin daha temiz, ferah ve huzurlu ortamlarda ibadet etmelerine katkı sunuyoruz” denildi. HABER: KÜBRA AKAR
Darıca’daki cami ve ibadethanelerde temizlik çalışmaları başladı

Darıca Belediyesi, vatandaşların ortak kullanım alanlarına yönelik temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ilçede bulunan cami ve ibadethanelerin periyodik olarak temizlenmesine yönelik program yeniden uygulamaya alındı. Belediye ekipleri, hazırlanan çalışma takvimi doğrultusunda Darıca’nın farklı mahallelerinde bulunan ibadethanelerde temizlik gerçekleştirecek. Çalışma kapsamında ilçe sınırları içerisindeki tüm cami ve ibadethanelerin düzenli aralıklarla temizleneceği belirtildi. Böylece vatandaşların ibadetlerini daha hijyenik, ferah ve huzurlu ortamlarda gerçekleştirebilmesine katkı sağlanması hedefleniyor. Temizlik hizmetlerinin belirlenen program çerçevesinde yürütüleceğini açıklayan Darıca Belediyesi, ibadethanelerin kullanım yoğunluğu ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaların sürdürüleceğini bildirdi.

“DÜZENLİ ÇALIŞMALARIMIZA YENİDEN BAŞLADIK”

Darıca Belediyesinden yapılan açıklamada, “İlçemizdeki cami ve ibadethanelerimizin temizliği için yürüttüğümüz düzenli çalışmalarımıza yeniden başladık” ifadelerine yer verildi. İbadethanelerin yalnızca ibadet edilen alanlar değil, aynı zamanda vatandaşların bir araya geldiği önemli ortak mekânlar olduğuna dikkat çekilen açıklamada, temizlik çalışmalarının düzenli olarak devam edeceği vurgulandı. Belediye açıklamasında ayrıca, “Program dâhilinde ilçemizde bulunan tüm cami ve ibadethanelerimizi düzenli olarak temizleyerek hemşehrilerimizin daha temiz, ferah ve huzurlu ortamlarda ibadet etmelerine katkı sunuyoruz” denildi.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.