Darıcalı gençler üniversite yolunda yalnız değil
Darıcalı gençler üniversite yolunda yalnız değil
Darıcalı gençler üniversite yolunda yalnız değil
Darıca Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Üniversite Hazırlık Kursları’nda yeni dönem başlarken kurslarda eğitim görecek öğrenciler için sınıf belirleme sınavı gerçekleştirildi.
Darıca Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Üniversite Hazırlık Kursları, gençlerin geleceğe daha güçlü hazırlanmasına katkı sunmaya devam ediyor. 2027 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrenciler için yeni dönem başlarken, kurslarda eğitim görecek “Mezun” grubu öğrencileri için sınıf belirleme sınavı gerçekleştirildi. Üniversite hayali kuran gençlerin hedeflerine ulaşabilmeleri için eğitim sürecinin her aşamasında yanlarında olan Darıca Belediyesi, sunduğu desteklerle gençlerin sınava daha bilinçli, planlı ve güçlü şekilde hazırlanmasına katkı sağlıyor.

GENÇLERİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ
Darıca Belediyesi, “öğrenci dostu belediyecilik” anlayışıyla gençlerin yalnızca bugününe değil, geleceğine de yatırım yapıyor. Üniversite hazırlık kurslarından eğitim desteklerine, gençlik ve spor çalışmalarından sosyal projelere kadar birçok alanda gençlerin yanında olan belediye, onların hedeflerine ulaşması için fırsatlar sunuyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gençlerin geleceğe güvenle hazırlanmasının öncelikleri arasında olduğunu belirterek, “Gençlerimizin hayallerine giden yolda yanlarında olmak, onların başarısına ortak olmak bizim için büyük bir mutluluk. Darıca Belediyesi olarak gençlerimizin en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz.” mesajını verdi.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.