Dilovası’nda Bağdat Caddesi bir ay trafiğe kapatılacak

Dilovası 24.08.2026 - 10:30, Güncelleme: 24.08.2026 - 10:30
 

Dilovası’nda Bağdat Caddesi bir ay trafiğe kapatılacak

Dilovası’nda Bağdat Caddesi bir ay trafiğe kapatılacak
Dilovası Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım altyapısını iyileştirmek amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Bağdat Caddesi’nde üstyapı çalışması başlatılacak. Çalışmaların güvenli ve düzenli biçimde yürütülebilmesi amacıyla caddenin belirli süre boyunca araç trafiğine kapatılacağı bildirildi. Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu tarafından yapılan açıklamaya göre Bağdat Caddesi’ndeki trafik düzenlemesi 1 Eylül 2026 tarihinde başlayacak. Cadde, çalışmaların planlanan şekilde tamamlanması durumunda 1 Ekim 2026 tarihinde yeniden araç trafiğine açılacak. Yaklaşık bir ay sürecek uygulama boyunca araç geçişine izin verilmeyecek. Bağdat Caddesi’ni kullanan sürücülerden çalışma süresince alternatif güzergâhlara yönelmeleri istendi. Bölgede oluşabilecek trafik yoğunluğunun önlenmesi için sürücülerin yönlendirme levhalarını takip etmeleri gerektiği belirtildi. Belediye ayrıca sürücülerin çalışma alanındaki trafik işaretlerine ve görevli personelin yönlendirmelerine uymalarının ulaşım güvenliği açısından önem taşıdığını vurguladı. ÇARŞAMBA GÜNLERİ HÜRRİYET CADDESİ KULLANILACAK Dilovası Belediyesinin duyurusunda çarşamba günlerine yönelik ayrıca güzergâh bilgilendirmesi yapıldı. Buna göre sürücüler, çarşamba günleri alternatif güzergâh olarak Hürriyet Caddesi’ni kullanabilecek. Başkan Ömeroğlu, “Sürücülerimizin alternatif güzergâhları kullanmaları ve trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur” dedi. Ömeroğlu, üstyapı çalışmasının tamamlanmasıyla Bağdat Caddesi’nin daha düzenli bir görünüme kavuşacağını belirterek, “Daha güzel, daha düzenli bir Dilovası için çalışıyoruz” mesajını verdi. HABER: KÜBRA AKAR
Dilovası’nda Bağdat Caddesi bir ay trafiğe kapatılacak

Dilovası Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım altyapısını iyileştirmek amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Bağdat Caddesi’nde üstyapı çalışması başlatılacak. Çalışmaların güvenli ve düzenli biçimde yürütülebilmesi amacıyla caddenin belirli süre boyunca araç trafiğine kapatılacağı bildirildi. Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu tarafından yapılan açıklamaya göre Bağdat Caddesi’ndeki trafik düzenlemesi 1 Eylül 2026 tarihinde başlayacak. Cadde, çalışmaların planlanan şekilde tamamlanması durumunda 1 Ekim 2026 tarihinde yeniden araç trafiğine açılacak. Yaklaşık bir ay sürecek uygulama boyunca araç geçişine izin verilmeyecek. Bağdat Caddesi’ni kullanan sürücülerden çalışma süresince alternatif güzergâhlara yönelmeleri istendi. Bölgede oluşabilecek trafik yoğunluğunun önlenmesi için sürücülerin yönlendirme levhalarını takip etmeleri gerektiği belirtildi. Belediye ayrıca sürücülerin çalışma alanındaki trafik işaretlerine ve görevli personelin yönlendirmelerine uymalarının ulaşım güvenliği açısından önem taşıdığını vurguladı.

ÇARŞAMBA GÜNLERİ HÜRRİYET CADDESİ KULLANILACAK

Dilovası Belediyesinin duyurusunda çarşamba günlerine yönelik ayrıca güzergâh bilgilendirmesi yapıldı. Buna göre sürücüler, çarşamba günleri alternatif güzergâh olarak Hürriyet Caddesi’ni kullanabilecek. Başkan Ömeroğlu, “Sürücülerimizin alternatif güzergâhları kullanmaları ve trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur” dedi. Ömeroğlu, üstyapı çalışmasının tamamlanmasıyla Bağdat Caddesi’nin daha düzenli bir görünüme kavuşacağını belirterek, “Daha güzel, daha düzenli bir Dilovası için çalışıyoruz” mesajını verdi.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.