Gebze Meclisi’nden parsel satışlarına onay

GEBZE 06.05.2026 - 12:00, Güncelleme: 06.05.2026 - 12:26
 

Gebze Meclisi’nden parsel satışlarına onay

Gebze Meclisi’nden parsel satışlarına onay
Gebze Belediyesi mayıs ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu, Meclis Toplantı Salonu’nda Meclis Başkanvekili Selamet Güner başkanlığında gerçekleştirildi. Oturum, yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanmasıyla başladı. Toplam 15 gündem maddesinin ele alındığı meclis toplantısında, ilgili komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı. KOMİSYON RAPORLARI KABUL EDİLDİ Gündemin birinci maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 6292 sayılı Kanunun 8. maddesi kapsamında parsel satışlarına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporu meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde yer alan, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün yapı kayıt belgeli parsel satışlarına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporu da oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin dördüncü maddesinde bulunan, Plan ve Proje Müdürlüğü’nün görev, yetki ve çalışma yönetmeliği revizesine ilişkin Hukuk, Dilekçe ve İsimlendirme Komisyonu raporu da meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. Gebze Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısının ikinci oturumu ise 8 Mayıs Cuma günü saat 15.00’te gerçekleştirilecek.
Gebze Meclisi’nden parsel satışlarına onay

Gebze Belediyesi mayıs ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu, Meclis Toplantı Salonu’nda Meclis Başkanvekili Selamet Güner başkanlığında gerçekleştirildi. Oturum, yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanmasıyla başladı. Toplam 15 gündem maddesinin ele alındığı meclis toplantısında, ilgili komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı.

KOMİSYON RAPORLARI KABUL EDİLDİ

Gündemin birinci maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 6292 sayılı Kanunun 8. maddesi kapsamında parsel satışlarına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporu meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde yer alan, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün yapı kayıt belgeli parsel satışlarına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporu da oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin dördüncü maddesinde bulunan, Plan ve Proje Müdürlüğü’nün görev, yetki ve çalışma yönetmeliği revizesine ilişkin Hukuk, Dilekçe ve İsimlendirme Komisyonu raporu da meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. Gebze Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısının ikinci oturumu ise 8 Mayıs Cuma günü saat 15.00’te gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.