Gebze siyasetinde nezaket ziyareti

SİYASET 08.03.2026 - 14:30, Güncelleme: 08.03.2026 - 14:27
 

Gebze siyasetinde nezaket ziyareti

Gebze siyasetinde nezaket ziyareti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural’ı makamında ziyaret etti. Yerel siyasetin ve Gebze gündeminin konuşulduğu ziyarette “nezaket” ön plandaydı. Gebze’de siyasi partiler arasındaki diyalog kanalları açık kalmaya devam ediyor. Bu kapsamda CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, beraberindeki çalışma arkadaşıyla birlikte Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’na bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ev sahibi Erkan Vural tarafından ağırlanan CHP heyetiyle, ilçenin sorunları ve güncel siyasi gelişmeler üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirildi. GEBZE İÇİN ORTAK PAYDA Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural, farklı siyasi görüşlerin bir araya gelerek istişare etmesinin kent kültürü açısından önemine değindi. Vural, “CHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan Bey’i ve çalışma arkadaşını ilçe başkanlığımızda ağırladık. Nazik ziyaretlerinden ve hoş sohbetlerinden ötürü kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan da konukseverliği için Erkan Vural’a teşekkür ederek, Gebze’nin menfaatleri doğrultusunda tüm siyasi yapılarla iletişim içinde olmaya önem verdiklerini belirtti. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi. HABER: KÜBRA AKAR
Gebze siyasetinde nezaket ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural’ı makamında ziyaret etti. Yerel siyasetin ve Gebze gündeminin konuşulduğu ziyarette “nezaket” ön plandaydı.

Gebze’de siyasi partiler arasındaki diyalog kanalları açık kalmaya devam ediyor. Bu kapsamda CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, beraberindeki çalışma arkadaşıyla birlikte Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’na bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ev sahibi Erkan Vural tarafından ağırlanan CHP heyetiyle, ilçenin sorunları ve güncel siyasi gelişmeler üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirildi.

GEBZE İÇİN ORTAK PAYDA

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural, farklı siyasi görüşlerin bir araya gelerek istişare etmesinin kent kültürü açısından önemine değindi. Vural, “ CHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan Bey’i ve çalışma arkadaşını ilçe başkanlığımızda ağırladık. Nazik ziyaretlerinden ve hoş sohbetlerinden ötürü kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan da konukseverliği için Erkan Vural’a teşekkür ederek, Gebze’nin menfaatleri doğrultusunda tüm siyasi yapılarla iletişim içinde olmaya önem verdiklerini belirtti. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.