Gebze’de bağımlılıkla mücadele için “Bağımsızlık Seferberliği” başladı

GEBZE 26.08.2025 - 15:49, Güncelleme: 26.08.2025 - 15:49
 

Gebze’de bağımlılıkla mücadele için “Bağımsızlık Seferberliği” başladı

Gebze’de bağımlılıkla mücadele için “Bağımsızlık Seferberliği” başladı
Yeşilay Genel Merkezi’nin başlattığı “Bağımsızlık Seferberliği” kampanyası, Gebze’de de etkinliklerle hayata geçirildi. Gebze Yeşilay Şube Başkanı İbrahim Erdem ve Gebze Müftülüğü bağımlılıkla mücadele koordinatörü ilçe vaizi Seyit Ahmet Orhan, ilçe genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında vatandaşlara broşür dağıttı. Kampanya, özellikle gençler ve aileler arasında bağımlılık konusunda farkındalığı artırmayı hedefliyor. Erdem ve Orhan, etkinlik boyunca vatandaşlarla birebir iletişim kurarak bağımlılığın olumsuz etkilerini anlattı, sağlıklı yaşam ve bilinçli tercihler konusunda bilgiler paylaştı. Broşürler aracılığıyla hem bağımlılık riskleri hem de destek alınabilecek kurum ve iletişim kanalları hakkında rehberlik sağlandı. “ÖZELLİKLE GENÇLERİMİZİ BİLİNÇLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ” Gebze Yeşilay Şube Başkanı İbrahim Erdem, “Bağımlılık sadece bireyi değil, ailesini ve toplumu da etkileyen ciddi bir sorundur. ‘Bağımsızlık Seferberliği’ ile vatandaşlarımızı bilgilendiriyor ve özellikle gençlerimizi bilinçlendirmeye çalışıyoruz” dedi. İlçe vaizi Seyit Ahmet Orhan da, “Müftülük olarak toplum sağlığının korunması ve gençlerimizin doğru yönlendirilmesi için Yeşilay ile iş birliği yapıyoruz. Her bireyin bu konuda üzerine düşen sorumluluğu alması gerekiyor” ifadelerini kullandı. HABER: KÜBRA AKAR
Gebze’de bağımlılıkla mücadele için “Bağımsızlık Seferberliği” başladı

Yeşilay Genel Merkezi’nin başlattığı “Bağımsızlık Seferberliği” kampanyası, Gebze’de de etkinliklerle hayata geçirildi. Gebze Yeşilay Şube Başkanı İbrahim Erdem ve Gebze Müftülüğü bağımlılıkla mücadele koordinatörü ilçe vaizi Seyit Ahmet Orhan, ilçe genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında vatandaşlara broşür dağıttı. Kampanya, özellikle gençler ve aileler arasında bağımlılık konusunda farkındalığı artırmayı hedefliyor. Erdem ve Orhan, etkinlik boyunca vatandaşlarla birebir iletişim kurarak bağımlılığın olumsuz etkilerini anlattı, sağlıklı yaşam ve bilinçli tercihler konusunda bilgiler paylaştı. Broşürler aracılığıyla hem bağımlılık riskleri hem de destek alınabilecek kurum ve iletişim kanalları hakkında rehberlik sağlandı.

“ÖZELLİKLE GENÇLERİMİZİ BİLİNÇLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Gebze Yeşilay Şube Başkanı İbrahim Erdem, “Bağımlılık sadece bireyi değil, ailesini ve toplumu da etkileyen ciddi bir sorundur. ‘Bağımsızlık Seferberliği’ ile vatandaşlarımızı bilgilendiriyor ve özellikle gençlerimizi bilinçlendirmeye çalışıyoruz” dedi. İlçe vaizi Seyit Ahmet Orhan da, “Müftülük olarak toplum sağlığının korunması ve gençlerimizin doğru yönlendirilmesi için Yeşilay ile iş birliği yapıyoruz. Her bireyin bu konuda üzerine düşen sorumluluğu alması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.