Hem dolandırıcı hem torbacı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2025 - 23:00, Güncelleme: 04.12.2025 - 22:52
 

Hem dolandırıcı hem torbacı

Hem dolandırıcı hem torbacı
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda yakalanan ve 10 ayrı dolandırıcılık suçundan araması bulunan bir şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgiye göre, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik takip başlattı. İstihbari çalışmalar ve saha araştırmaları neticesinde, şüphelilerin uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edildi. Jandarma Narkotik dedektiflerinin Kocaeli’de düzenledikleri operasyonlarda ve yapılan ara yakalamalarda; 678 gram bonzai, 4,9 gram metamfetamin ve uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen bir adet cep telefonu ele geçirildi. Operasyon kapsamında, "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" suçlamasıyla K.K. (24) ve F.O. (21) isimli iki şüpheli yakalandı. Yapılan sorgulamada, şüphelilerden K.K.’nın 10 ayrı dolandırıcılık suçundan aranma kaydının bulunduğu belirlendi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen K.K. tutuklanarak Kandıra Kapalı Cezaevine teslim edildi. Gözaltına alınan diğer şüpheli F.O.’nun ise adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Öte yandan, soruşturma kapsamında uyuşturucu madde kullandığı ve bulundurduğu tespit edilen 4 kişi hakkında da adli işlem yapıldığı, şahısların ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.
Hem dolandırıcı hem torbacı
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda yakalanan ve 10 ayrı dolandırıcılık suçundan araması bulunan bir şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik takip başlattı. İstihbari çalışmalar ve saha araştırmaları neticesinde, şüphelilerin uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edildi. Jandarma Narkotik dedektiflerinin Kocaeli’de düzenledikleri operasyonlarda ve yapılan ara yakalamalarda; 678 gram bonzai, 4,9 gram metamfetamin ve uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen bir adet cep telefonu ele geçirildi. Operasyon kapsamında, "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" suçlamasıyla K.K. (24) ve F.O. (21) isimli iki şüpheli yakalandı. Yapılan sorgulamada, şüphelilerden K.K.’nın 10 ayrı dolandırıcılık suçundan aranma kaydının bulunduğu belirlendi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen K.K. tutuklanarak Kandıra Kapalı Cezaevine teslim edildi. Gözaltına alınan diğer şüpheli F.O.’nun ise adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan, soruşturma kapsamında uyuşturucu madde kullandığı ve bulundurduğu tespit edilen 4 kişi hakkında da adli işlem yapıldığı, şahısların ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.