Hülagü’den Kara Kuvvetleri Komutanı Tokel’e ziyaret

SİYASET 26.07.2026 - 12:30, Güncelleme: 26.07.2026 - 16:41
 

Hülagü’den Kara Kuvvetleri Komutanı Tokel’e ziyaret

Hülagü’den Kara Kuvvetleri Komutanı Tokel’e ziyaret
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Ankara’da Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Metin Tokel ile bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Hülagü, uzun yıllardır dostluklarının bulunduğunu ifade ettiği Orgeneral Tokel’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Hülagü, Kara Kuvvetleri Komutanı Metin Tokel’in şahsında, vatanın güvenliği ve milletin huzuru için fedakârca görev yapan tüm Türk Silahlı Kuvvetleri personeline başarı dileklerini iletti. Hülagü, “Sayın Komutanımızın nezdinde vatanımızın güvenliği ve milletimizin huzuru için fedakârca görev yapan başta Kara Kuvvetlerimiz olmak üzere tüm TSK mensuplarına muvaffakiyetler ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Açıklamasında Kara Kuvvetleri Komutanlığı yerleşkesinde oluşturulan tarih temalı alanlara da değinen Hülagü, giriş bölümünde Türk tarihini sembollerle anlatan çalışmaların önemine dikkat çekti. Bu çalışmalarda emeği bulunan personele teşekkür eden Hülagü, tarih bilincinin gelecek nesillere aktarılmasına katkı sağlayan bu tür uygulamaların değerli olduğunu belirtti. HABER: KÜBRA AKAR
Hülagü’den Kara Kuvvetleri Komutanı Tokel’e ziyaret

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Ankara’da Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Metin Tokel ile bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Hülagü, uzun yıllardır dostluklarının bulunduğunu ifade ettiği Orgeneral Tokel’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Hülagü, Kara Kuvvetleri Komutanı Metin Tokel’in şahsında, vatanın güvenliği ve milletin huzuru için fedakârca görev yapan tüm Türk Silahlı Kuvvetleri personeline başarı dileklerini iletti. Hülagü, “Sayın Komutanımızın nezdinde vatanımızın güvenliği ve milletimizin huzuru için fedakârca görev yapan başta Kara Kuvvetlerimiz olmak üzere tüm TSK mensuplarına muvaffakiyetler ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Açıklamasında Kara Kuvvetleri Komutanlığı yerleşkesinde oluşturulan tarih temalı alanlara da değinen Hülagü, giriş bölümünde Türk tarihini sembollerle anlatan çalışmaların önemine dikkat çekti. Bu çalışmalarda emeği bulunan personele teşekkür eden Hülagü, tarih bilincinin gelecek nesillere aktarılmasına katkı sağlayan bu tür uygulamaların değerli olduğunu belirtti.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.