Kanserde erken teşhis hayat kurtarır

SAĞLIK 09.09.2025 - 10:34, Güncelleme: 09.09.2025 - 10:34
 

Kanserde erken teşhis hayat kurtarır

Kanserde erken teşhis hayat kurtarır
Ulusal Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında Gebze’de incelemelerde bulunan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, kanserde erken teşhisin hayat kurtardığını vurguladı. Ulusal Halk Sağlığı Haftası çerçevesinde Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gebze’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlyasbey Sağlıklı Hayat Merkezi, bünyesinde faaliyet gösteren Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) ile Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret eden Pehlevan’a, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet İrfan Turan, Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu eşlik etti. HALK SAĞLIĞI HİZMETLERİ GÖRÜŞÜLDÜ Haftanın ikinci gün teması olan “Kanserde Erken Teşhis Hayat Kurtarır” kapsamında yapılan ziyaretlerde Pehlevan, İlyasbey Sağlıklı Hayat Merkezi’nde vatandaşlara yönelik yürütülen kanser farkındalık çalışmalarını yerinde inceleyerek sağlık çalışanlarına özverili emeklerinden dolayı teşekkür etti. Program kapsamında Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde de temaslarda bulunan Pehlevan, ilçede yürütülen halk sağlığı hizmetleri hakkında bilgi alarak personelle bir araya geldi. Burada çalışanların katkılarından ötürü teşekkürlerini iletti. Ayrıca Gebze’de bir alışveriş merkezinde kurulan bilgilendirme standını da ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Pehlevan, vatandaşlarla sohbet ederek kanserde erken teşhisin önemine dikkat çekti. Pehlevan, toplum sağlığını güçlendirmek adına bu tür farkındalık çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti. HABER: KÜBRA AKAR
Kanserde erken teşhis hayat kurtarır

Ulusal Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında Gebze’de incelemelerde bulunan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, kanserde erken teşhisin hayat kurtardığını vurguladı. Ulusal Halk Sağlığı Haftası çerçevesinde Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gebze’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlyasbey Sağlıklı Hayat Merkezi, bünyesinde faaliyet gösteren Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) ile Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret eden Pehlevan’a, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet İrfan Turan, Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu eşlik etti.

HALK SAĞLIĞI HİZMETLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Haftanın ikinci gün teması olan “Kanserde Erken Teşhis Hayat Kurtarır” kapsamında yapılan ziyaretlerde Pehlevan, İlyasbey Sağlıklı Hayat Merkezi’nde vatandaşlara yönelik yürütülen kanser farkındalık çalışmalarını yerinde inceleyerek sağlık çalışanlarına özverili emeklerinden dolayı teşekkür etti. Program kapsamında Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde de temaslarda bulunan Pehlevan, ilçede yürütülen halk sağlığı hizmetleri hakkında bilgi alarak personelle bir araya geldi. Burada çalışanların katkılarından ötürü teşekkürlerini iletti. Ayrıca Gebze’de bir alışveriş merkezinde kurulan bilgilendirme standını da ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Pehlevan, vatandaşlarla sohbet ederek kanserde erken teşhisin önemine dikkat çekti. Pehlevan, toplum sağlığını güçlendirmek adına bu tür farkındalık çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.