Kılıç Grup'tan Vali Aktaş'a nezaket ziyareti

KOCAELİ 21.01.2026 - 14:33, Güncelleme: 21.01.2026 - 14:33
 

Kılıç Grup'tan Vali Aktaş'a nezaket ziyareti

Kılıç Grup'tan Vali Aktaş'a nezaket ziyareti
Bölgemizin sevilen ve saygın iş insanlarından Kılıç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kılıç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Kılıç ile birlikte Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Kocaeli’nin ekonomik yapısı, bölgesel yatırımlar, istihdam olanakları ve Kılıç Grup’un faaliyet gösterdiği sektörlere ilişkin gelişmeler ele alındı. VALİ AKTAŞ: “ÜRETEN VE İSTİHDAM SAĞLAYAN HER YATIRIM KIYMETLİ” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş, “Kocaeli, sanayi ve üretimin lokomotif şehirlerinden biridir.Kılıç Grup’un çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ayhan Kılıç, yaptığı yatırımlarla, sağladığı istihdamla ve iş ahlakıyla Kocaeli’ye gerçek anlamda değer katan bir iş insanıdır. Kılıç Grup’un üretime ve istihdama verdiği önem, şehrimizin ekonomik gücünü her geçen gün daha da yukarı taşıyor. Böyle sorumluluk sahibi iş insanlarının sayısının artması Kocaeli için büyük bir kazançtır."dedi AYHAN KILIÇ: “KOCAELİ İÇİN ÜRETMEYE  DEVAM EDECEĞİZ” Kılıç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kılıç ise ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Sayın Valimizin nazik ev sahipliği bizleri onurlandırdı. Kocaeli, yatırım yapmak için büyük bir potansiyele sahip. Bizler de Kılıç Grup olarak bulunduğumuz her alanda üretmeye, istihdam sağlamaya ve şehrimize katma değer sunmaya devam edeceğiz.” dedi. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Kılıç Grup'tan Vali Aktaş'a nezaket ziyareti

Bölgemizin sevilen ve saygın iş insanlarından Kılıç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kılıç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Kılıç ile birlikte Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Kocaeli’nin ekonomik yapısı, bölgesel yatırımlar, istihdam olanakları ve Kılıç Grup’un faaliyet gösterdiği sektörlere ilişkin gelişmeler ele alındı.

VALİ AKTAŞ: “ÜRETEN VE İSTİHDAM SAĞLAYAN HER YATIRIM KIYMETLİ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş, “Kocaeli, sanayi ve üretimin lokomotif şehirlerinden biridir.Kılıç Grup’un çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ayhan Kılıç, yaptığı yatırımlarla, sağladığı istihdamla ve iş ahlakıyla Kocaeli’ye gerçek anlamda değer katan bir iş insanıdır. Kılıç Grup’un üretime ve istihdama verdiği önem, şehrimizin ekonomik gücünü her geçen gün daha da yukarı taşıyor. Böyle sorumluluk sahibi iş insanlarının sayısının artması Kocaeli için büyük bir kazançtır."dedi

AYHAN KILIÇ: “KOCAELİ İÇİN ÜRETMEYE  DEVAM EDECEĞİZ”

Kılıç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kılıç ise ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Sayın Valimizin nazik ev sahipliği bizleri onurlandırdı. Kocaeli, yatırım yapmak için büyük bir potansiyele sahip. Bizler de Kılıç Grup olarak bulunduğumuz her alanda üretmeye, istihdam sağlamaya ve şehrimize katma değer sunmaya devam edeceğiz.” dedi. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.