Kocaeli’de 3 milyon 750 bin TL’lik sahte ürün ele geçirildi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2026 - 20:00, Güncelleme: 30.04.2026 - 19:32
 

Kocaeli’de 3 milyon 750 bin TL’lik sahte ürün ele geçirildi

Kocaeli’de 3 milyon 750 bin TL’lik sahte ürün ele geçirildi
Kocaeli’de düzenlenen operasyonda piyasa değeri 3 milyon 750 bin TL olan sahte ayakkabı ve giyim ürünleri ele geçirildi, 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında çalışma başlatıldı. 28 Nisan tarihinde Kandıra ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, ünlü markaların taklidi toplam 750 çift spor ayakkabı ile 200 adet çeşitli giyim ürünü ele geçirildi. Ele geçirilen ürünlerin piyasa değerinin yaklaşık 3 milyon 750 bin TL olduğu bildirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, ürünlere el konuldu.
Kocaeli’de 3 milyon 750 bin TL’lik sahte ürün ele geçirildi
Kocaeli’de düzenlenen operasyonda piyasa değeri 3 milyon 750 bin TL olan sahte ayakkabı ve giyim ürünleri ele geçirildi, 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında çalışma başlatıldı. 28 Nisan tarihinde Kandıra ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, ünlü markaların taklidi toplam 750 çift spor ayakkabı ile 200 adet çeşitli giyim ürünü ele geçirildi. Ele geçirilen ürünlerin piyasa değerinin yaklaşık 3 milyon 750 bin TL olduğu bildirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, ürünlere el konuldu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.