“MESEM bölgedeki talebi karşılamakta zorlanıyor”
“MESEM bölgedeki talebi karşılamakta zorlanıyor”
ASLANTAŞ’TAN MESLEKİ EĞİTİM VURGUSU
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş gerçekleştirilen eğitim toplantısına katılarak, “Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) yoğun talep nedeniyle mevcut kapasitesi yetersiz kalıyor” dedi.
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Gebze İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen önemli toplantıya katıldı. Toplantıda Kocaeli Milletvekili ve TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Cemil Yavuz ve ilçe millî eğitim müdürleri de hazır bulundu. Toplantıda söz alan Aslantaş, Mesleki Eğitim Merkezi’nin (MESEM) bölgedeki talebi karşılamakta zorlandığını belirterek, mevcut kapasitenin artırılması yönünde çözüm önerilerini paylaştı. Aslantaş, mesleki eğitimin gençlerin istihdamına ve bölge ekonomisine sağladığı katkının önemine dikkat çekti.
“SAYILARI ARTMALI”
“Bölgemizde mesleki eğitime olan talep her geçen gün artıyor. Gençlerimizin nitelikli iş gücü olarak yetişmesi için bu merkezlerin sayısı artmalı” diyen Aslantaş, çözüm odaklı önerilerle toplantıya katkı sağladı. Toplantı sonrasında Aslantaş, Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’a duyarlılığı ve verdiği destekler için teşekkür etti. Yetkililer, toplantının mesleki eğitim alanındaki eksikliklerin giderilmesi ve iş birliği fırsatlarının artırılması açısından önemli bir adım olduğunu vurguladı.
HABER: KÜBRA AKAR


Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.