Okul bahçesindeki rehine krizinde baba serbest bırakıldı, şantajcı tutuklandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2025 - 21:00, Güncelleme: 30.12.2025 - 20:44
 

Okul bahçesindeki rehine krizinde baba serbest bırakıldı, şantajcı tutuklandı

Okul bahçesindeki rehine krizinde baba serbest bırakıldı, şantajcı tutuklandı
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kızına şantaj uygulayan ve ısrarla takip eden genci okul bahçesinde silahla rehin alan baba adli kontrolle serbest bırakıldı. Şantajcı genç tutuklanırken, olayda kullanılan silahın kurusıkı olduğu öğrenildi.Olay dün, Yahyakaptan Mahallesi Kızılay Sokak’taki lisenin bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir A.Y. (17) isimli kızı takip ederek tehdit eden U.C.A. (18), kızın okuduğu liseye geldi. Durumu fark eden kız, babası H.Y.’ye (43) haber verdi. Bunun üzerine okula gelen H.Y., U.C.A’yı silahla rehin aldı. Durumu fark eden okul yönetimi ve öğretmenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, H.Y. gözaltına aldı. Olayda kimse zarar görmezken, şüpheli ve rehin alınan genç ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.Baba serbest bırakıldı, genç tutuklandıOlaya ilişkin gözaltına alınan baba H.Y. ile U.C.Y., ifadeleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden baba adli kontroller serbest bırakılırken, U.C.Y. ise tutuklandı. U.C.Y.’nin genç kızı ısrarla takip ettiği ve şantaj uyguladığı öğrenildi. Ayrıca suçta kullanıldığı tespit edilen bir tanesi kurusıkı olmak üzere 2 tabanca ele geçirildi.
Okul bahçesindeki rehine krizinde baba serbest bırakıldı, şantajcı tutuklandı
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kızına şantaj uygulayan ve ısrarla takip eden genci okul bahçesinde silahla rehin alan baba adli kontrolle serbest bırakıldı. Şantajcı genç tutuklanırken, olayda kullanılan silahın kurusıkı olduğu öğrenildi.
Olay dün, Yahyakaptan Mahallesi Kızılay Sokak’taki lisenin bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir A.Y. (17) isimli kızı takip ederek tehdit eden U.C.A. (18), kızın okuduğu liseye geldi. Durumu fark eden kız, babası H.Y.’ye (43) haber verdi. Bunun üzerine okula gelen H.Y., U.C.A’yı silahla rehin aldı. Durumu fark eden okul yönetimi ve öğretmenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, H.Y. gözaltına aldı. Olayda kimse zarar görmezken, şüpheli ve rehin alınan genç ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Baba serbest bırakıldı, genç tutuklandı
Olaya ilişkin gözaltına alınan baba H.Y. ile U.C.Y., ifadeleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden baba adli kontroller serbest bırakılırken, U.C.Y. ise tutuklandı. U.C.Y.’nin genç kızı ısrarla takip ettiği ve şantaj uyguladığı öğrenildi. Ayrıca suçta kullanıldığı tespit edilen bir tanesi kurusıkı olmak üzere 2 tabanca ele geçirildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.