OLFED’TEN CV Bankası hamlesi
OLFED’TEN CV Bankası hamlesi
OLFED’TEN CV Bankası hamlesi
Kocaeli ve çevresinde aktif faaliyet yürüten Oltu Dernekler Federasyonu, hemşehrilerine yönelik sosyal sorumluluk ve dayanışma projelerine bir yenisini daha ekledi. Federasyon Başkanı Fatih Hiçdurmaz tarafından yapılan açıklamada, iş arayan Oltulular ile personel arayan işverenleri ortak bir platformda buluşturmak amacıyla dijital bir veri havuzu oluşturulacağı duyuruldu.
İSTİHDAMA FEDERASYON DESTEĞİ
Resmi ve özel kurumlarla olan ilişkilerde hemşehrilerinin temsil gücünü artırmayı hedefleyen OLFED, oluşturulacak CV Bankası sayesinde iş başvurularını tek merkezde toplayacak. Bu sayede, gelen personel taleplerine en uygun adayların hızlıca yönlendirilmesi ve bölgesel istihdamın desteklenmesi planlanıyor. Proje, sadece iş arayanlara değil, kalifiye eleman arayan işveren hemşehrilere de büyük kolaylık sağlayacak.
“İHTİYAÇ HALİNDE RAHAT ULAŞMAK İSTİYORUZ”
Konuyla ilgili hemşehrilerine seslenen Federasyon Başkanı Fatih Hiçdurmaz, profesyonel bir veri akışının önemine dikkat çekti. Hiçdurmaz, “Oltu Dernekler Federasyonu olarak, resmi ve özel kurum ve kuruluşlara gerektiğinde sunmak ve ihtiyaç halinde rahat ulaşabilmek için hemşehrilerimizin iş ve istihdamları, işverenlerimizin personel ihtiyaçları konusunda daha hızlı hareket etmek adına federasyonumuzda bir CV Bankası oluşturulmasına karar verilmiştir” dedi. İstihdam havuzuna dahil olmak isteyen hemşehrilerin, güncel özgeçmişlerini federasyonun resmi sayfasında paylaşılan mail adresine iletmeleri istendi. Toplanan özgeçmişlerin gizlilik prensibiyle korunacağı ve sadece uygun iş fırsatları oluştuğunda değerlendirmeye alınacağı bildirildi.
HABER: KÜBRA AKAR
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.