Selman Yıldırım’dan “Baba ocağına dönün” çağrısı

SİYASET 24.09.2026 - 15:30, Güncelleme: 24.09.2026 - 17:22
 

Selman Yıldırım’dan “Baba ocağına dönün” çağrısı

Selman Yıldırım’dan “Baba ocağına dönün” çağrısı
CHP Kocaeli İl Başkanı Selman Yıldırım, “Baba ocağına geri dön” başlığıyla yayımladığı mesajında partiden ayrılan veya uzaklaşanlara seslendi. Siyasi süreçlerde kırgınlıkların yaşanabileceğini ve yolların ayrılabileceğini ifade eden Yıldırım, buna karşın “baba ocağı” olarak tanımladığı CHP’nin değişmeyeceğini vurguladı. Cumhuriyet Halk Partisinin tarihsel kimliğine dikkat çeken Selman Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “CHP; Cumhuriyet’i kuran, değerleri ve mücadele kültürüyle hepimizin baba ocağıdır. Kırgınlıklar olabilir, yollar ayrılabilir. Ama baba ocağı değişmez.” “YENİDEN BİRLİKTE YÜRÜYELİM” Yıldırım, çağrısında Mustafa Kemal Atatürk’ün akıl, bilim, Cumhuriyet ve demokrasi anlayışını öne çıkardı. FETÖ yapılanmaları ve cemaatler yerine Atatürk’ün gösterdiği yolda buluşulması gerektiğini belirten Yıldırım, “Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği akıl, bilim, Cumhuriyet ve demokrasi yolunda yeniden birlikte yürüyelim” dedi. CHP Kocaeli İl Başkanı Selman Yıldırım, mesajını “Bu çatı hepimizin, bu mücadele hepimizin” sözleriyle tamamladı. HABER: KÜBRA AKAR
Selman Yıldırım’dan “Baba ocağına dönün” çağrısı

CHP Kocaeli İl Başkanı Selman Yıldırım, “Baba ocağına geri dön” başlığıyla yayımladığı mesajında partiden ayrılan veya uzaklaşanlara seslendi. Siyasi süreçlerde kırgınlıkların yaşanabileceğini ve yolların ayrılabileceğini ifade eden Yıldırım, buna karşın “baba ocağı” olarak tanımladığı CHP’nin değişmeyeceğini vurguladı. Cumhuriyet Halk Partisinin tarihsel kimliğine dikkat çeken Selman Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “CHP; Cumhuriyet’i kuran, değerleri ve mücadele kültürüyle hepimizin baba ocağıdır. Kırgınlıklar olabilir, yollar ayrılabilir. Ama baba ocağı değişmez.”

“YENİDEN BİRLİKTE YÜRÜYELİM”

Yıldırım, çağrısında Mustafa Kemal Atatürk’ün akıl, bilim, Cumhuriyet ve demokrasi anlayışını öne çıkardı. FETÖ yapılanmaları ve cemaatler yerine Atatürk’ün gösterdiği yolda buluşulması gerektiğini belirten Yıldırım, “Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği akıl, bilim, Cumhuriyet ve demokrasi yolunda yeniden birlikte yürüyelim” dedi. CHP Kocaeli İl Başkanı Selman Yıldırım, mesajını “Bu çatı hepimizin, bu mücadele hepimizin” sözleriyle tamamladı.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.