TEKNOFEST 2026’da derece alan öğrencilerden Vali Aktaş’a ziyaret

EĞİTİM 15.10.2026 - 14:00, Güncelleme: 15.10.2026 - 15:47
 

TEKNOFEST 2026’da derece alan öğrencilerden Vali Aktaş’a ziyaret

TEKNOFEST 2026’da derece alan öğrencilerden Vali Aktaş’a ziyaret
TEKNOFEST 2026 Türkiye Finallerinde başarı elde eden öğrenciler, Kocaeli Valiliği’nde ağırlandı. Ziyarete TÜBİTAK Fen Lisesi, Özel Enka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hatice Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yahya Kaptan Anadolu Lisesi ile Darıca Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri ve danışman öğretmenleri katıldı. Heyete İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın ve Vali Yardımcısı Dr. Olgun Öner de eşlik etti. Şanlıurfa’da gerçekleştirilen finallerde Kocaelili öğrenciler; 1 birincilik, 3 ikincilik ve 11 üçüncülük olmak üzere toplam 15 projeyle derece elde etti. 730 BİNDEN FAZLA TAKIM ARASINDAN BAŞARI Vali İlhami Aktaş, öğrencilerle tek tek ilgilenerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve elde edilen başarı dolayısıyla öğrenciler ile danışman öğretmenlerini tebrik etti. 62 ana ve 145 alt kategoride düzenlenen yarışmalara 730 binden fazla takım ve 1,6 milyondan fazla yarışmacının başvurduğu belirtilirken, Kocaelili öğrencilerin elde ettiği dereceler dikkat çekti. Ziyaret sonunda öğrenciler, danışman öğretmenler ve İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, sağlanan desteklerden dolayı Vali Aktaş’a teşekkür etti. HABER: YAĞMUR SIR DURUR
TEKNOFEST 2026’da derece alan öğrencilerden Vali Aktaş’a ziyaret

TEKNOFEST 2026 Türkiye Finallerinde başarı elde eden öğrenciler, Kocaeli Valiliği’nde ağırlandı. Ziyarete TÜBİTAK Fen Lisesi, Özel Enka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hatice Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yahya Kaptan Anadolu Lisesi ile Darıca Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri ve danışman öğretmenleri katıldı. Heyete İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın ve Vali Yardımcısı Dr. Olgun Öner de eşlik etti. Şanlıurfa’da gerçekleştirilen finallerde Kocaelili öğrenciler; 1 birincilik, 3 ikincilik ve 11 üçüncülük olmak üzere toplam 15 projeyle derece elde etti.

730 BİNDEN FAZLA TAKIM ARASINDAN BAŞARI

Vali İlhami Aktaş, öğrencilerle tek tek ilgilenerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve elde edilen başarı dolayısıyla öğrenciler ile danışman öğretmenlerini tebrik etti. 62 ana ve 145 alt kategoride düzenlenen yarışmalara 730 binden fazla takım ve 1,6 milyondan fazla yarışmacının başvurduğu belirtilirken, Kocaelili öğrencilerin elde ettiği dereceler dikkat çekti. Ziyaret sonunda öğrenciler, danışman öğretmenler ve İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, sağlanan desteklerden dolayı Vali Aktaş’a teşekkür etti.

HABER: YAĞMUR SIR DURUR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.