TOKİ yolunda ihmal can yaktı

Dilovası 23.03.2026 - 16:15, Güncelleme: 23.03.2026 - 15:53
 

TOKİ yolunda ihmal can yaktı

DİLOVASI’NDA HAYVANLAR TELEF OLDU, İTFAİYE ÇAMURA SAPLANDI!
Dilovası’nda hayvancılıkla geçimini sağlayan bir vatandaşın ahırında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede büyümesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak hem TOKİ konutlarına hem de hastaneye ulaşım sağlayan güzergâhtaki yol bozukluğu, müdahale süresini uzatarak maddi hasarın boyutunu artırdı. İddiaya göre, olay yerine hareket eden itfaiye aracı, bakımsızlığı ve çamurlu yapısıyla tepki çeken TOKİ yolunda mahsur kaldı. Çamura saplanan aracın kurtarılması ve olay yerine ulaşması yaklaşık yarım saat sürdü. Bu kritik gecikme nedeniyle ahırda bulunan hayvanlar telef olurken, vatandaşın tüm birikimi küle döndü. EKOSDER: “BU YOL HASTANE YOLU, HARABE HALDE BIRAKILAMAZ!” Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dilovası Ekoloji ve Sağlık Derneği, ilçedeki yol sorununun artık hayati tehlike arz ettiğini vurguladı. Dernek yönetimi, vatandaşların bu güzergâhla ilgili şikâyetlerinin defalarca dile getirilmesine rağmen çözüm üretilmediğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “İtfaiyenin olay yerine gelirken TOKİ yolunda çamura saplanması sonucu yarım saat geç kaldığını öğrenmiş bulunuyoruz. İlçe halkımızın bu yoldan defaatle şikâyetçi olduğu herkesin malumudur. Bu yol ayrıca hastane yolu olarak kullanılan kritik bir güzergâhtır. Bilgisiz ve bilinçsiz bir şekilde kapatılmasını veya harabeye dönüşmüş halde bırakılmasını kabul etmiyoruz.” HABER: KÜBRA AKAR
DİLOVASI’NDA HAYVANLAR TELEF OLDU, İTFAİYE ÇAMURA SAPLANDI!

Dilovası’nda hayvancılıkla geçimini sağlayan bir vatandaşın ahırında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede büyümesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak hem TOKİ konutlarına hem de hastaneye ulaşım sağlayan güzergâhtaki yol bozukluğu, müdahale süresini uzatarak maddi hasarın boyutunu artırdı. İddiaya göre, olay yerine hareket eden itfaiye aracı, bakımsızlığı ve çamurlu yapısıyla tepki çeken TOKİ yolunda mahsur kaldı. Çamura saplanan aracın kurtarılması ve olay yerine ulaşması yaklaşık yarım saat sürdü. Bu kritik gecikme nedeniyle ahırda bulunan hayvanlar telef olurken, vatandaşın tüm birikimi küle döndü.

EKOSDER: “BU YOL HASTANE YOLU, HARABE HALDE BIRAKILAMAZ!”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dilovası Ekoloji ve Sağlık Derneği, ilçedeki yol sorununun artık hayati tehlike arz ettiğini vurguladı. Dernek yönetimi, vatandaşların bu güzergâhla ilgili şikâyetlerinin defalarca dile getirilmesine rağmen çözüm üretilmediğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “İtfaiyenin olay yerine gelirken TOKİ yolunda çamura saplanması sonucu yarım saat geç kaldığını öğrenmiş bulunuyoruz. İlçe halkımızın bu yoldan defaatle şikâyetçi olduğu herkesin malumudur. Bu yol ayrıca hastane yolu olarak kullanılan kritik bir güzergâhtır. Bilgisiz ve bilinçsiz bir şekilde kapatılmasını veya harabeye dönüşmüş halde bırakılmasını kabul etmiyoruz.”

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.