Anahtar Parti’den Darıca’da vatandaş buluşması

SİYASET 04.12.2025 - 11:00, Güncelleme: 04.12.2025 - 11:03
 

Anahtar Parti’den Darıca’da vatandaş buluşması

Anahtar Parti’den Darıca’da vatandaş buluşması
Anahtar Parti Darıca İlçe Başkanı Kınyas Bakar, Darıcalı vatandaşları ilçe binasında ağırlayarak Kadın Kolları Başkanı Özden Yaman ile birlikte samimi bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Ziyarette, Darıca’nın sosyal, kültürel ve toplumsal yapısına katkı sağlayacak çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Vatandaşların ilçeye dair görüşleri, beklentileri ve öncelikli ihtiyaçları dinlenirken, çözüm odaklı değerlendirmeler yapıldı. Başkan Kınyas Bakar, hemşerilerinin katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Vatandaşlarımızın görüşleri bizim için yol gösterici. Birlik ve beraberlik içinde Darıca’mıza değer katacak çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Toplantıda, ilçenin geleceğine yönelik projelerin geliştirilmesi, sosyal dayanışmanın artırılması ve vatandaş katılımının güçlendirilmesi gibi konular da ele alındı. Anahtar Parti Darıca İlçe Başkanlığı, bu tür buluşmaların düzenli olarak devam edeceğini belirtti. HABER: KÜBRA AKAR
Anahtar Parti’den Darıca’da vatandaş buluşması

Anahtar Parti Darıca İlçe Başkanı Kınyas Bakar, Darıcalı vatandaşları ilçe binasında ağırlayarak Kadın Kolları Başkanı Özden Yaman ile birlikte samimi bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Ziyarette, Darıca’nın sosyal, kültürel ve toplumsal yapısına katkı sağlayacak çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Vatandaşların ilçeye dair görüşleri, beklentileri ve öncelikli ihtiyaçları dinlenirken, çözüm odaklı değerlendirmeler yapıldı. Başkan Kınyas Bakar, hemşerilerinin katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Vatandaşlarımızın görüşleri bizim için yol gösterici. Birlik ve beraberlik içinde Darıca’mıza değer katacak çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Toplantıda, ilçenin geleceğine yönelik projelerin geliştirilmesi, sosyal dayanışmanın artırılması ve vatandaş katılımının güçlendirilmesi gibi konular da ele alındı. Anahtar Parti Darıca İlçe Başkanlığı, bu tür buluşmaların düzenli olarak devam edeceğini belirtti.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.