“Bi Kahve” etkinlikleriyle edebiyat tutkunları bir araya geliyor

KÜLTÜR-SANAT 14.10.2025 - 15:00, Güncelleme: 14.10.2025 - 16:23
 

“Bi Kahve” etkinlikleriyle edebiyat tutkunları bir araya geliyor

“Bi Kahve” etkinlikleriyle edebiyat tutkunları bir araya geliyor
Gebze Belediyesi, edebiyatseverleri bir araya getirecek yeni bir kültür projesine imza atıyor. “Bi Kahve” adıyla hayata geçirilen etkinlik serisi, kitapların büyülü dünyasında okuma tutkusunu yeniden canlandırmayı hedefliyor. Gebze Belediyesi, okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak ve edebiyatın birleştirici gücünü yeniden hissettirmek amacıyla “Bi KAHVE” adlı yeni bir kültürel etkinlik serisini hayata geçiriyor. “Okumak ruhun kanatlanmasıdır” sözünden ilhamla başlatılan proje, kitap dostlarını aynı masa etrafında buluşturmayı hedefliyor. 20 KİŞİLİK SINIRLI KONTENJAN Etkinlik kapsamında katılımcılar, Kitap Kulübü, Okuma Halkaları, Edebi Okumalar, Şiir Tahlilleri, Öykü Atölyesi, Kitap Fuarı ve Edebiyat Kampı gibi birçok etkinlikte bir araya gelecek. Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesi’nde düzenlenecek program 1 Kasım 2025’te başlayacak ve 14 Haziran 2026’ya kadar sürecek. Cumartesi günleri 15.00–17.00 saatleri arasında yapılacak buluşmalarda 20 kişilik sınırlı kontenjan yer alacak. DETAYLI BİLGİ; SENDE.GEBZE.BEL.TR Edebiyat tutkunlarını kitapların büyülü dünyasına davet eden Gebze Belediyesi, “Bi KAHVE” etkinlikleriyle hem yeni dostlukların kurulacağı hem de kültürel paylaşımın artacağı bir ortam oluşturmayı amaçlıyor. Katılım için yaş aralığı 18–60 olarak belirlenirken, etkinliğe kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların erken başvuru yapmaları tavsiye ediliyor. HABER: KÜBRA AKAR
“Bi Kahve” etkinlikleriyle edebiyat tutkunları bir araya geliyor

Gebze Belediyesi, edebiyatseverleri bir araya getirecek yeni bir kültür projesine imza atıyor. “Bi Kahve” adıyla hayata geçirilen etkinlik serisi, kitapların büyülü dünyasında okuma tutkusunu yeniden canlandırmayı hedefliyor.

Gebze Belediyesi, okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak ve edebiyatın birleştirici gücünü yeniden hissettirmek amacıyla “Bi KAHVE” adlı yeni bir kültürel etkinlik serisini hayata geçiriyor. “Okumak ruhun kanatlanmasıdır” sözünden ilhamla başlatılan proje, kitap dostlarını aynı masa etrafında buluşturmayı hedefliyor.

20 KİŞİLİK SINIRLI KONTENJAN

Etkinlik kapsamında katılımcılar, Kitap Kulübü, Okuma Halkaları, Edebi Okumalar, Şiir Tahlilleri, Öykü Atölyesi, Kitap Fuarı ve Edebiyat Kampı gibi birçok etkinlikte bir araya gelecek. Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesi’nde düzenlenecek program 1 Kasım 2025’te başlayacak ve 14 Haziran 2026’ya kadar sürecek. Cumartesi günleri 15.00–17.00 saatleri arasında yapılacak buluşmalarda 20 kişilik sınırlı kontenjan yer alacak.

DETAYLI BİLGİ; SENDE.GEBZE.BEL.TR

Edebiyat tutkunlarını kitapların büyülü dünyasına davet eden Gebze Belediyesi, “Bi KAHVE” etkinlikleriyle hem yeni dostlukların kurulacağı hem de kültürel paylaşımın artacağı bir ortam oluşturmayı amaçlıyor. Katılım için yaş aralığı 18–60 olarak belirlenirken, etkinliğe kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların erken başvuru yapmaları tavsiye ediliyor.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.