“Biz bu işi bir kere yapalım dedik!”
“Biz bu işi bir kere yapalım dedik!”
MUZAFFER BIYIK TEPKİLERE RAĞMEN YİNE VATANDAŞI DÜŞÜNDÜ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Lokman Hekim Caddesi’nde yapılan üstyapı çalışmaları için, “Vatandaş bize ‘bu yollar neden yapılmıyor’ diye yüklendi, haklılar ama biz bir kere yapalım bu işi dedik” dedi.
Darıca Belediyesi Eylül Ayı olağan Meclis Toplantısı, belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın başkanlık ettiği toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gündem maddeleri öncesinde bir konuşma yaptı. Bıyık konuşmasında şunları söyledi: “Meclisimize başlamadan önce Karamürsel Belediye Başkanımız İsmail Beye yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Mahremiyete yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Ümit ediyoruz ki suçlular da cezasını alacak. Ağustos ayında üstyapı çalışmalarımız noktasında Lokman Hekim Caddesi’nin üstyapısını tamamladık. Lokman Hekim Caddesi açık konuşmak gerekirse yarınlara dair problemleri görmezden gelerek çalışsaydık kimse konuşmazdı. Biz süreci yaydık ve geciktik. Ama biz bir kere yapalım bu işi dedik. Biz o caddenin tamamında aynı Aşıroğlu Caddesi’nde yaptığımız gibi bütün parselleri bütün kurumları getirerek kazı yaptık. 4 kurumu bir araya getirmek zor iş. Vatandaş bize ‘bu yollar neden yapılmıyor’ diye yüklendi. Haklılar. Altyapı problemimiz oluşmasın diye asfalt konularında biraz ağır olduk.
ATATÜRK CADDESİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR!
Bunun sebeplerinden biri de SEDAŞ, TELEKOM gibi kuruluşları bir araya getirerek ilerledik. Bugün üstyapısını yaptık. Son kat aşınmayı Eylül-Ekim sonu gibi yapacağız. Atatürk Caddesi’ne de önümüzdeki hafta gireceğiz. Millet Bahçesi’nin 2 etabını açtık, 3. Etabı da ihalesi de yapıldı. Yaklaşık 100 Milyonun üzerinde bir rakamla yapıldı. Yaptığımız 30 Ağustos ziyareti ile ilgili ‘kendi yandaşlarını götürüyorlar’ diye söylediler. Ben hepsiyle ilk defa otobüste tanıştım.” Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemin 1-2-6-7-10-11 ve 12. maddeleri oy birliği ile 4 ve 5. maddeleri oy çokluğu ile meclisten geçti. Gündemin 8 ve 9. maddeleri komisyona havale edilmek üzere oylandı. 13. maddeye ise muhalefet şerhi konuldu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.