Erdem Arcan güne Gebze’de başladı

SİYASET 20.10.2026 - 13:45, Güncelleme: 20.10.2026 - 15:35
 

Erdem Arcan güne Gebze’de başladı

İŞÇİLERLE, ESNAFLA VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Yeni Parti Kocaeli İl Başkanı Erdem Arcan, Gebze İlçe Örgütü ile birlikte sabahın erken saatlerinde saha çalışması gerçekleştirdi. İşçi duraklarında emekçilerle buluşan Arcan, esnafı ziyaret etti, öğrencilerle sohbet etti. Yeni Parti Kocaeli İl Başkanı Erdem Arcan, Gebze’de güne saha çalışmasıyla başladı. Gebze İlçe Örgütü yöneticileriyle birlikte sabahın ilk saatlerinde ilçenin farklı noktalarında vatandaşlarla bir araya gelen Arcan, işçi duraklarında emekçilerin sorun ve taleplerini dinledi. Program kapsamında esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Arcan, esnafa hayırlı işler dilerken öğrencilerle de sohbet ederek başarı temennisinde bulundu. “SİYASETİ VATANDAŞIN YANINDA OLMAK OLARAK GÖRÜYORUZ” Saha çalışmasının ardından açıklama yapan Arcan, siyaseti yalnızca salon ve kürsü faaliyetleriyle sınırlı görmediklerini belirtti. Arcan, “Biz siyaseti; vatandaşımızın yanında olmak, derdini dinlemek, sevincini paylaşmak ve milletimizle aynı yolda yürümek olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı. Yeni Parti’nin Kocaeli genelindeki saha çalışmalarını sürdüreceğini belirten Arcan, “Kocaeli’de sıkmadık el, çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmayacağız” mesajını verdi. HABER: KÜBRA AKAR
İŞÇİLERLE, ESNAFLA VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Yeni Parti Kocaeli İl Başkanı Erdem Arcan, Gebze İlçe Örgütü ile birlikte sabahın erken saatlerinde saha çalışması gerçekleştirdi. İşçi duraklarında emekçilerle buluşan Arcan, esnafı ziyaret etti, öğrencilerle sohbet etti.

Yeni Parti Kocaeli İl Başkanı Erdem Arcan, Gebze’de güne saha çalışmasıyla başladı. Gebze İlçe Örgütü yöneticileriyle birlikte sabahın ilk saatlerinde ilçenin farklı noktalarında vatandaşlarla bir araya gelen Arcan, işçi duraklarında emekçilerin sorun ve taleplerini dinledi. Program kapsamında esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Arcan, esnafa hayırlı işler dilerken öğrencilerle de sohbet ederek başarı temennisinde bulundu.

“SİYASETİ VATANDAŞIN YANINDA OLMAK OLARAK GÖRÜYORUZ”

Saha çalışmasının ardından açıklama yapan Arcan, siyaseti yalnızca salon ve kürsü faaliyetleriyle sınırlı görmediklerini belirtti. Arcan, “Biz siyaseti; vatandaşımızın yanında olmak, derdini dinlemek, sevincini paylaşmak ve milletimizle aynı yolda yürümek olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı. Yeni Parti’nin Kocaeli genelindeki saha çalışmalarını sürdüreceğini belirten Arcan, “Kocaeli’de sıkmadık el, çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmayacağız” mesajını verdi.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.